Έτοιμοι για απόδραση στη Φολέγανδρο;

Λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό της HotelsCombined και κερδίστε διαμονή σε σουίτα στις «Themonies Luxury Suites» στη Χώρα Φολεγάνδρου.

Έτοιμοι για απόδραση στη Φολέγανδρο;

Η Φολέγανδρος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, με μια Χώρα που ξεχωρίζει λόγω του σοφιστικέ ύφους της. Απευθύνεται κυρίως σε ψαγμένους ταξιδιώτες που ψάχνουν ένα ατμοσφαιρικό νησί, αλλά και σε περιπατητές χάρη στο ιδιαίτερα ανεπτυγμένο δίκτυο λιθόστρωτων μονοπατιών. Αν και ο τουρισμός άργησε να φτάσει στο νησί, το ίδιο γεγονός συνέβαλε στο να παραμείνει όσο πιο γραφική γίνεται με όλες τις επιγραφές των καταστημάτων να είναι ξύλινες και ζωγραφισμένες στο χέρι, τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία και τα μπαρ να είναι σε παραδοσιακό στιλ, έτσι ώστε τίποτα να μην χαλάει το «κυκλαδίτικο όνειρο».

Έτοιμοι για απόδραση στη Φολέγανδρο; - εικόνα 1

Αυτό το στιλ ακολουθούν και οι «Themonies Luxury Suites» της HotelsCombined, νικήτρια εταιρεία του Hotel Excellence Award 2019. Φωλιασμένες στις παρυφές της Χώρας, σε μικρή απόσταση από το κέντρο οι «Themonies Luxury Suites» συνδυάζουν αρμονικά την παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις. Το συγκρότημα αγροτικών κτισμάτων από τα τέλη του 19ου αιώνα, ήταν μια ιδέα που πήρε σάρκα και οστά και πρόσφατα ανακαινίστηκε και συμπληρώθηκε από τρία νέα λιθόκτιστα κτίσματα, τα οποία ακολουθούν την τοπική αρχιτεκτονική.

Έτοιμοι για απόδραση στη Φολέγανδρο; - εικόνα 2

Η εταιρεία, HotelsCombined, που ανήκει στο top 3% των ξενοδοχείων παγκοσμίως με τους πιο ικανοποιημένους επισκέπτες γνωρίζει πως να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς σύγχρονους εξερευνητές δημιουργώντας ένα σπιτικό περιβάλλον χαλάρωσης. Έτσι, χορηγεί σε ένα ζευγάρι (δύο άτομα) διαμονή σε δίχωρη σουίτα, χειροποίητο πρωινό a la carte, σερβιρισμένο στην άνεση της κατοικίας, προσωπική μεταφορά από και προς το λιμάνι, early check-in και late check-out (5 μ.μ.) από τις 25 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου κατοπιν διαθεσιμοτητας. Περισσότερα για τον διαγωνισμό εδώ.

Επιπλέον, αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Αθηνοράματος προσφέρεται ένα bonus 18% στις τιμές με την προσφορά να ισχύει για διαμονή από 5 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει διαμονή σε δίχωρη σουίτα, χειροποίητο πρωινό a la carte, σερβιρισμένο στην άνεση της κατοικίας, προσωπική μεταφορά από και προς το λιμάνι, early check-in και late check-out (5 μ.μ.) κατόπιν συνεννοήσεως και διαθεσιμότητας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
17/04/2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.

Η Modus & Amplio ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ανανεωμένο "Bratsera Hotel"

Το "Bratsera" εισέρχεται σε μία νέα εποχή, με ανανεωμένο λογότυπο, νέα ιστοσελίδα και ένα καινούριο γαστρονομικό concept με την υπογραφή δύο κορυφαίων Ελλήνων Chef.

Πώς θα είναι φέτος τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Ευρώπη; Σύμφωνα με το "Conde Nast Traveler" όχι και πολύ αισιόδοξα για την Ελλάδα και τη Μεσόγειο

Η κλιματική αλλαγή και ο υπερτουρισμός αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε το καλοκαίρι, θέτοντας νέα δεδομένα και ως προς τη βιωσιμότητα.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στη Μακεδονία

Έθιμα με ρίζες πίσω στο χρόνο και φύση στον υπερθετικό.