Updated | «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στο Τριανόν

Open air stand up comedy προσφέρει ο γνωστός κωμικός στον θερινό κινηματογράφο του κέντρου.

Updated | «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στο Τριανόν

Update: Αλλαγή ημερομηνίας πρεμιέρας στις 10 Ιουνίου.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μετακομίζει με την sold out «Επιστροφή στην Κανονικότητα» στον θερινό κινηματογράφο Τριανόν από την Τετάρτη 10 Ιουνίου. Ο γνωστός κωμικός που μας κράτησε συντροφιά καθόλη τη διάρκεια της καραντίνας με τα απολαυστικά καυστικά του σχόλια μέσα από το κανάλι του στο youtube βρίσκεται και φέτος το καλοκαίρι κάτω από την ανοιχτή οροφή του Τριανόν για να παρουσιάσει την παράσταση του ανανεωμένη με τίτλο «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά».

Updated | «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στο Τριανόν - εικόνα 1

Μπαίνουμε, λοιπόν, στην νέα μας καθημερινότητα παρέα με το ανατρεπτικό χιούμορ, τον αυτοσαρκασμό και την εύστοχη κοινωνικοπολιτική σάτιρα του Χριστόφορου Ζαραλίκου, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που ανακοινώθηκαν για τη μετά καραντίνα εποχή. Τηρούνται το όριο πληρότητας 40% των διαθέσιμων καθισμάτων, το οποίο διαμορφώνεται σε 135 θέσεις, όπως και οι ειδικοί κανόνες για τους χώρους υγιεινής και την είσοδο και έξοδο του κοινού από το χώρο. Στο opening act συμμετέχουν οι μαθητές από τα σεμινάρια stand up comedy του Χριστόφορου Ζαραλίκου.


Οι θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις 3 Ιουνίου θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν τα εισιτήρια τους σε νέα ημερομηνία, είτε να τα εξαργυρώσουν σε συνεννόηση με τον θερινό κινηματογράφο Τριανόν στο τηλέφωνο 2108215469.

i «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» | Θερινός Κινηματογράφος Τριανόν | 10, 17, 24 Ιουνίου στις 9 μ.μ. | Τιμές εισιτηρίων: € 12, 8. | Προπώληση μέσω viva.gr | zaralikos.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Επιστροφή στην κανονικότητα… ξανά

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Η παράσταση του γνωστού κωμικού παρουσιάζεται ανανεωμένη με το χαρακτηριστικό καυστικό του χιούμορ και τον ανατρεπτικό σχολιασμό του γύρω από την κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.

Ο κροκόδειλος

Ένα από τα λιγότερο γνωστά και ελάχιστα παιγμένα αφηγήματα του Ρώσου συγγραφέα προσεγγίζει μια νεανική θεατρική ομάδα, ενισχύοντας τη σατιρική του διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι ευφρόσυνο με ενδιαφέροντα σημεία αλλά και κάπως άτολμο. | Powered by Uber

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.