Τελευταία ευκαιρία για 4 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου

Τέσσερις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου κατεβάζουν αυλαία μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου

Τελευταία ευκαιρία για 4 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου

Τέσσερις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου κατεβάζουν αυλαία μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Στην Κεντρική Σκηνή μάς περιμένει μέχρι τις 12/1 η θεατρική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης ιστορίας» του Ντίκενς, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου και μουσική Θοδωρή Οικονόμου, με τον Αλέξανδρο Μυλωνά στον ρόλο του Εμπενίζερ Σκρουτζ και τους Λαέρτη Μαλκότση, Χρήστο Στέργιογλου, Αλίκη Αλεξανδράκη, Κώστα Βασαρδάνη.

Λίγο νωρίτερα, στις 5/1, ολοκληρώνεται ο δεύτερος κύκλος παραστάσεων του απόλυτου sold out, βραβευμένου από το κοινό του «α» «Ξύπνα Βασίλη». Μια ευφυής σκηνοθετική πρόταση του Άρη Μπινιάρη πάνω στην κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά στη Νέα Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος», με τους Γιώργο Γάλλο, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γιώργο Παπαγεωργίου, Έλενα Τοπαλίδου.

Στο Μικρό Εθνικό ολοκληρώνεται στις 12/1 και η πορεία της παράστασης για εφήβους «Μικρές ιστορίες για αγρίους», μια σκηνική σύνθεση ιστοριών του σπουδαίου Γάλλου παιδαγωγού Μπερνάρ Φριό, εμπνευσμένων από μαρτυρίες παιδιών, σε σκηνοθεσία της Μαρίας Σαββίδου και μουσική της Nalyssa Green.

Ενώ την ίδια ημέρα ολοκληρώνεται και το «Νερό της Κολωνίας» του Ευθύμη Φιλίππου (Rex), ένα μεταφυσικό ταξίδι σε έναν υπερβατικό χώρο επικοινωνίας με τους νεκρούς, από την ομάδα ερευνητικού θεάτρου Vasistas, σε σκηνοθεσία της Αργυρώς Χιώτη.

Περισσότερες πληροφορίες

Μικρές ιστορίες για αγρίους

  • Σκηνική Σύνθεση
  • Διάρκεια: 100 '

Μικρές ιστορίες της καθημερινής ζωής, των σχέσεων και των συγκρούσεων της νεανικής μας ηλικίας, ζωντανεύουν με χιούμορ και φαντασία, αντλώντας έμπνευση από το έργο του Μπερνάρ Φριό.

Το νερό της Κολωνίας

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 70 '

Η ομάδα ερευνητικού θεάτρου παρουσιάζει το μεταφυσικό ταξίδι ενός ανθρώπου, ο οποίος καταφεύγει σε έναν υπερβατικό χώρο επικοινωνίας με τους νεκρούς.

Ξύπνα Βασίλη

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 100 '

Τα πειράγματα ανάμεσα σε έναν συντηρητικό υπάλληλο, κολλημένο με τα λαχεία, και τον αριστερό συνάδελφό του είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο υφαίνεται αυτή η ξεκαρδιστική ιστορία.

Χριστουγεννιάτικη ιστορία

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 120 '

Ο Σκρουτζ, ο πιο γνωστός τσιγκούνης της σύγχρονης δυτικής κουλτούρας, ζωντανεύει σε αυτήν τη διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Τσαρλς Ντίκενς.

Ξύπνα Βασίλη

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 100 '

Τα πειράγματα ανάμεσα σε έναν συντηρητικό υπάλληλο, κολλημένο με τα λαχεία, και τον αριστερό συνάδελφό του είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο υφαίνεται αυτή η ξεκαρδιστική ιστορία.

Εθνικό Θέατρο Rex

Πανεπιστημίου 48

Εθνικό Θέατρο

Αγ. Κωνσταντίνου 22-24

Εθνικό Θέατρο

Αγ. Κωνσταντίνου 22-24

Εθνικό Θέατρο Rex

Πανεπιστημίου 48

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.

Ο κροκόδειλος

Ένα από τα λιγότερο γνωστά και ελάχιστα παιγμένα αφηγήματα του Ρώσου συγγραφέα προσεγγίζει μια νεανική θεατρική ομάδα, ενισχύοντας τη σατιρική του διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι ευφρόσυνο με ενδιαφέροντα σημεία αλλά και κάπως άτολμο. | Powered by Uber

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.