Ο Γιώργος Χατζηπαύλου κάνει stand up για όλους

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει με δύο μεγάλες θεατρικές του επιτυχίες.

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου κάνει stand up για όλους

Η σόλο παράσταση του Γιώργου Χατζηπαύλου με τίτλο «Σχεδόν Σαράντα» επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» από τις 18 Νοεμβρίου.
Για ακόμη μία χρονιά ο χαρισματικός κωμικός αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα, τη σχέση του με το άλλο φύλο και όλα όσα τον απασχολούν και τον εμπνέουν σε ένα ξεκαρδιστικό stand up comedy show. Παράλληλα, για δεύτερη χρονιά, επιμένοντας στη σκέψη πως «Αν σκέφτεσαι σαν παιδί, γίνεσαι καλύτερος ενήλικας» παρουσιάζει στο Θέατρο Χυτήριο ένα ευρηματικό stand up comedy για παιδιά από 6 έως και 12 ετών. Το «Comedy Club», όπου οι μικροί θεατρόφιλοι μυούνται στο stand up comedy, παρουσιάζεται κάθε Κυριακή μεσημέρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Καταιγισμός θεατρικών επαναλήψεων στις σκηνές της Αθήνας

Συγκεντρώσαμε τις 23 παραστάσεις που σηκώνουν ξανά αυλαία αυτή την εβδομάδα και αξίζει να τις αναζητήσετε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
29/09/2022

On Ego

Ερεθιστικά φιλοσοφικά ερωτήματα γύρω από την ιδέα του Εαυτού θέτει το γοητευτικό έργο του Βρετανού δραματουργού, που μας συστήνει ο Γιάννης Νταλιάνης σε μια προσεγμένη σκηνική παρουσίαση.

Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού

Η ιλαροτραγωδία του Φο απογειώνεται στη σπιντάτη σκηνική εκδοχή του Γιάννη Κακλέα, που μας την ξανασυστήνει φιλτραρισμένη μέσα από την ιταλική λαϊκή παράδοση, αλλά και από σύγχρονες αναφορές.

Το Σώσε

Ένα από τα ευτυχέστερα δείγματα του κωμικού είδους, μια ωδή στο θέατρο, ανεβαίνει σε μια καλοκουρδισμένη παράσταση υψηλής ενέργειας και απολαυστικών ερμηνειών.

Ματωμένα χώματα

Χωρίς να επιφυλάσσει ιδιαίτερες εκπλήξεις ή να καινοτομεί, η παράσταση του Γιώργου Παλούμπη πάνω στο εμβληματικό μυθιστόρημα καταφέρνει να επιβληθεί χάρη στο νεύρο, το δυναμισμό και τον ωραίο θίασο.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης - Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στον "Αμπιγιέρ"

Στη σκηνή του θεάτρου Τζένη Καρέζη ανεβαίνουν οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί τον Δεκέμβριο στο έργο του Ρόναλντ Χάργουντ, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Τσέζαρις Γκραουζίνις.

Γιώργος Κουτλής: "Με τρομάζει το πώς έχει φτιαχτεί μία κοινωνία που έχει ολόκληρες γενιές ματαιωμένων ανθρώπων"

Μετά το "Παίζοντας το θύμα", ήρθαν "Οι Παίχτες", το "Talk Show", το "Όνειρο ενός γελοίου" και ο "Ο σκύλος, η νύχτα και το μαχαίρι" που εκτόξευσαν τον Γιώργο Κουτλή στην επιτυχία μέσα σε δύο μόλις χρόνια. Πώς έφτασε στο θέατρο, τι ετοιμάζει και τι του αρέσει εκτός θεατρικής σκηνής;