Nice ’N’ Easy

Ένα μικρό γκουρμέ καφέ-εστιατόριο με διατροφικές-βιολογικές ανησυχίες, το οποίο αγαπά την ασπρόμαυρη εποχή του Χόλιγουντ και τις τζαζ μουσικές. Στον ευρύ σε προτάσεις κατάλογο βρίσκεις συγκριτικό πίνακα για τις περιεκτικότητες σε θρεπτικά στοιχεία και δελτίο ποιότητας και προέλευσης των προϊόντων που χρησιμοποιούνται. Τα πιάτα κινούνται σε πολλές κατευθύνσεις. Ανάλογα με τα γούστα ή την όρεξή σου θα διαλέξεις ανάμεσα σε χορτοφαγικά/υγιεινά, πιάτα με έθνικ αποχρώσεις, ελληνικές γεύσεις και προτάσεις κρεατοφαγίας. Brunch καθημερινά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €40

Πληροφορίες:

Από το πρωί.

Σχετικά άρθρα

"nice n easy": Οι νόστιμες γιορτές είναι και healthy!

Το μοντέρνο healthy eating συναντά τη farm to table φιλοσοφία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/12/2022

Πού θα φας και πού θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για την 13η ημέρα του Νοεμβρίου, μετά το σημαντικό αθλητικό event.

Τη γεύση των "Nice n Easy" θα έχει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Ο όμιλος εστιατορίων που κρατά την πρωτοπορία στο γευστικό τερέν του healthy gourmet, θα υπογράφει τις νοστιμιές του μεγάλου project, που περιλαμβάνει 18 καντίνες, 40 VIP σουίτες, open air καφέ, αλλά και εστιατόριο 300ων θέσεων, ανοιχτό καθημερινά.

Οδός Σκουφά, η νόστιμη του Κολωνακίου

Νέα στέκια αλλά και κλασικές αξίες δίνουν τον τόνο στον πάντα ζωντανό δρόμο του Κολωνακίου που φέρνει στο τραπέζι μας γεύσεις του κόσμου για κάθε διάθεση.

6 διαφορετικές ιδέες για την Καθαρά Δευτέρα

Αγαπημένα εστιατόρια και ξενοδοχεία της πόλης προσαρμόζουν την κουζίνα τους στο πνεύμα της ημέρας και μας υποδέχονται με σπέσιαλ νηστίσιμες γεύσεις πριν ή μετά το πέταγμα του χαρταετού.

Τα "nice n easy" σε ρυθμούς Βαλεντίνου

Σπέσιαλ μενού για ερωτευμένους προτείνει η οικογένεια των gourmet & bio healthy εστιατορίων στο Κολωνάκι και την Κηφισιά.

Πριν ανοίξει η εστίαση, επτά εστιατόρια και deli νοστιμίζουν το (τελευταίο) Πάσχα κατ' οίκον

Με το βλέμμα στραμμένο στην επανεκκίνηση της εστίασης, σταχυολογούμε ενδιαφέρουσες ιδέες που θα πασπαλίσουν τις πασχαλινές ημέρες στο σπίτι με τις γεύσεις και τα αρώματα της παράδοσης.