"nice n easy": Οι νόστιμες γιορτές είναι και healthy!

Το μοντέρνο healthy eating συναντά τη farm to table φιλοσοφία.

Nice n' Easy

Αυτά τα Χριστούγεννα φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελό σας και αποδεχτείτε την πρό(σ)κληση για το πιο γευστικό πάρτι της χρονιάς. Στο "nice n easy", το διάσημο organic bistrot της πόλης, όπου το μοντέρνο healthy eating συναντά τη farm to table φιλοσοφία, απολαύστε μια εορταστική dining εμπειρία και στα δύο του εστιατόρια, τόσο ανήμερα όσο και τις παραμονές των γιορτών, με δύο διαφορετικά αλλά εξίσου ευφάνταστα menu με τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Ενδεικτικά, θα ξεκινήσετε με welcome drink και amuse bouche και θα συνεχίσετε με βελουτέ Celeriac, καραβίδα ταρτάρ με μανταρίνι και apple Martini, τάρτα με μους μπλε τυριού, χοιρινό καρέ με κάστανο, ριζότο με χτένι, ψητή γαλοπούλα, μοσχαρίσιο Tournedo, μπριζόλα Iberico και φυσικά επιδόρπια που ολοκληρώνουν γλυκά το γεύμα σας. Live μουσική θα συνοδεύει το φαγητό σας και στα δύο εστιατόρια. Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι εδώ, χαρείτε τη με στιγμές nice n easy!

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.