Τη γεύση των "Nice n Easy" θα έχει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Ο όμιλος εστιατορίων που κρατά την πρωτοπορία στο γευστικό τερέν του healthy gourmet, θα υπογράφει τις νοστιμιές του μεγάλου project, που περιλαμβάνει 18 καντίνες, 40 VIP σουίτες, open air καφέ, αλλά και εστιατόριο 300ων θέσεων, ανοιχτό καθημερινά.

Λαμπερές bio-healthy βουτιές στην Astir Beach με το «Nice 'n' Easy Seaside»

Μεσογειακές γεύσεις με διεθνείς επιρροές, ανατολίτικες αναφορές και το προσεγμένο healthy άγγιγμα των "Nice n Easy" θα έχει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, "Αγιά Σοφιά", στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον εστιατορικό όμιλο που γράφει τη δική του ιστορία στο τερέν του healthy gourmet από το 2008, να αναλαμβάνει τις γεύσεις της νέας έδρας της ιστορικής ΠΑΕ. Αγαπημένο εστιατορικό brand των διευθυντικών κύκλων της ΑΕΚ, το "Nice n Easy" επελέγη από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ως το εστιατορικό brand που θα εγγυηθεί την αρτιότητα όλων των γευστικών εκφάνσεων του νέου γηπέδου, διατηρώντας τη σύνδεσή του με έννοιες όπως η βιωσιμότητα, το wellness και η εποχικότητα.

Ένα εστιατόριο 500 θέσεων, ανοιχτό καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, θα είναι η γευστική ναυαρχίδα του γηπέδου, ενώ ανατολίτικη αύρα θα έχει και το καφέ 300 θέσεων, που θα είναι το σταθερό στέκι αναφοράς των φίλων της ΠΑΕ. Παράλληλα, αρχής γενομένης από τις 5 Αυγούστου με την πρώτη επίσημη σέντρα στο "Αγιά Σοφιά", ο εστιατορικός όμιλος θα παρουσιάσει τις προτάσεις του και στις 18 καντίνες του γηπέδου, τα 7 VIP bars, και τις 40 σουίτες δεκατεσσάρων θέσεων, με snacks και πιάτα που θα κινούνται στη fun λογική του γηπεδικού comfort food.

Γηπεδο ΑΕΚ

Επικεφαλής όλων των γεύσεων του ομίλου, ο Χρήστος Αθανασιάδης θα ηγηθεί και αυτού του project, με τα μενού να είναι ακόμη υπό διαμόρφωση. Θυμίζουμε ότι εκτός των "Nice n easy" σε Κηφισιά, Μύκονο και Κολωνάκι, στο όμιλο ανήκουν το Spala στη Χώρα της Μυκόνου, το all day beach restaurant "SantAnna" στην Παράγκα, το greek mykonian "Μπούμπουλο" στον Πλατύ Γιαλό, το gourmet εστιατόριο "Farm and Sea" στον Καλαφάτη, τα "Ziglee" και "Frankie" στο Κολωνάκι, αλλά και το Exquisite Catering.

Περισσότερες πληροφορίες

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.