Pasaji

Με εντυπωσιακά ψηφιδωτά Bisazza στο εσωτερικό και τραπέζια στη στοά, ξεκινάει από το πρωί με καφέ, ενώ είναι ιδανικό after shopping στέκι. Κουζίνα με μεσογειακές και διεθνείς αναφορές σούσι και κοκτέιλ.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €50

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

Η γευστική πυξίδα του γιορτινού downtown

Ανάμεσα στα λαμπερά ρεβεγιόν και τα φιλικά καλέσματα, οι βόλτες στη γιορτινή Αθήνα έχουν αυτές τις ημέρες την τιμητική τους αλλά και τα στέκια που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση, από την Πλατεία Συντάγματος, το Θησείο και του Ψυρρή μέχρι το Κολωνάκι και το Παγκράτι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
27/12/2019

32 νόστιμα στέκια στο γιορτινό downtown

Τα γιορτινά ψώνια είναι «σκληρή» δουλειά, για την οποία χρειάζονται δυνάμεις και νόστιμα διαλείμματα. Γι’ αυτό σας φτιάξαμε έναν εκτενή γευστικό χάρτη για να κάνετε απτόητοι τις βόλτες σας στο στολισμένο κέντρο της πόλης.

4 νόστιμες στοές ντυμένες χριστουγεννιάτικα

Διαλέξτε σκηνικό: όλες υποδέχονται τις γιορτές γεμάτες ζωντάνια, κεντημένες με κάθε λογής στολίδια κι είναι ό,τι πρέπει για μια στάση μετά τα ψώνια, τις βόλτες ή το θέατρο στο κέντρο.

Ένα κοσμοπολίτικο μπιζουδάκι στη Στοά Σπυρομήλιου

Στην ατμοσφαιρική στοά του City Link, που δονείται στους σφυγμούς του κέντρου, πολυτελές και περιποιητικό, το «Pasaji» είναι ιδανικό για στάση πριν ή μετά τα ψώνια, το γραφείο ή κάποια παράσταση στις γύρω θεατρικές σκηνές.

Το «Pasaji» Σε νέα γαστρονομική τροχιά

Το κλασικό all day cafe-restaurant βάζει τη σφραγίδα του στην κοσμοπολίτικη αύρα της περιοχής με τραπεζάκια και κομψούς καναπέδες πάνω στο ξύλινο deck και «θέα» στην ασταμάτητη κίνηση.

Γευστικές στάσεις για τις γιορτινές βόλτες στο κέντρο της Αθήνας

Βολτάρουμε, χαζεύουμε βιτρίνες, αγοράζουμε δώρα και φυσικά κάνουμε διάλειμμα τρώγοντας και πίνοντας.

City Link: κάναμε gastro-hopping στο πιο ευρωπαϊκό spot της πόλης

Αναβρασμός, πηγαινέλα, χαρά, ευωχία! Το City Link με τα καφέ-μπαρ και τα εστιατόριά του και αιχμή του δόρατος το αναγεννημένο «Zonar’s» γίνεται το επίκεντρο της καλοπέρασής μας στη γιορτινή Αθήνα.