Το «Pasaji» Σε νέα γαστρονομική τροχιά

Το κλασικό all day cafe-restaurant βάζει τη σφραγίδα του στην κοσμοπολίτικη αύρα της περιοχής με τραπεζάκια και κομψούς καναπέδες πάνω στο ξύλινο deck και «θέα» στην ασταμάτητη κίνηση.

Το «Pasaji» Σε νέα γαστρονομική τροχιά

Το κλασικό all day caf-restaurant ξεκινάει από τις 10 το πρωί με καφέ και βάζει τη σφραγίδα του στην κοσμοπολίτικη αύρα της περιοχής με τραπεζάκια και κομψούς καναπέδες πάνω στο ξύλινο deck και «θέα» στην ασταμάτητη κίνηση – άλλωστε, «Pasaji» σημαίνει πέρασμα...

Το «Pasaji» Σε νέα γαστρονομική τροχιά - εικόνα 1

Το εξαιρετικό sushi bar, με μια συλλογή από τα καλύτερα sushi της Αθήνας, και τα signature cocktails του βραβευμένου mixologist John Samaras στην ανανεωμένη μπάρα προσφέρουν μια upscale γευστική εμπειρία και το κάνουν τέλειο στέκι για πριν ή μετά το shopping. Η κουζίνα, με επικεφαλής τον πασίγνωστο σεφ Άρη Τσανακλίδη και την ομάδα του, τους σεφ Γιάννη Βιδάλη και Γιάννη Χρυσοχοΐδη, προτείνει εντυπωσιακές fusion δημιουργίες.

Ξεκινήστε με μια δροσερή πράσινη σαλάτα με μαριναρισμένες γαρίδες σε sweet chili sauce, κουκουνάρι, σπαράγγια, αγγούρι, ρέβα και ντρέσινγκ από miso, συνεχίστε με T-bone γάλακτος 400 γραμ. με πατατούλες σοτέ, μανιτάρια Portobello και Ξινόμαυρο κρασί κι επιλέξτε για επιδόρπιο σπασμένο μιλφέιγ με κρέμα πατισερί, παγωτό βανίλια και σοκολάτα και πασπαλισμένο με κροκάν αμυγδάλου. Ιδανικός χώρος για προσωπικά ή εταιρικά events, με happy ατμόσφαιρα και γεύσεις που κάνουν την κάθε στιγμή μοναδική, το «Pasaji» αποτελεί την ιδανική all day επιλογή! Καθημερινά, εκτός Σαββάτου, και prix fixe menu με € 18 και € 26.

Στοά Σπυρομήλιου, City Link, κέντρο, 2103220714 / Ορνός, Μύκονος, 2289023216 / www.pasaji.com.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Pasaji

Bουκουρεστίου & Στοά Σπυρομήλιου (City Link), κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.