Ramino

Είναι λιλιπούτειο, προσιτό, ανοιχτόκαρδο, ξύλο, τούβλο και ζεστές χάλκινες αποχρώσεις που δικαιολογούν το όνομά του (ramino στα ιταλικά λένε το παιχνίδι της τράπουλας που εμείς ξέρουμε ως ραμί, λένε όμως το μικρό χάλκινο σκεύος). Σερβίρει ιταλικό φαγητό σε στιλ τρατορίας, δίνοντας έμφαση στην πίτσα και τα ζυμαρικά, προτείνοντας γεύσεις κλασικές στην πλειονότητά τους –υπάρχουν όμως και κάποια πιο σύγχρονα στοιχεία. Μπορείς να καθίσεις και έξω, στο μικρό ξύλινο ντεκ πάνω στη Μεταξά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €40

Πληροφορίες:

Kαι μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Εκεί που τρώμε κορυφαία πίτσα στην Αθήνα

Πιθανότατα ο πιο πλήρης (και ενδεχομένως ο μοναδικός) οδηγός που θα χρειαστείς για τη σημερινή Pizza Day (9/2).

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/02/2024

Πού θα τιμήσεις τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας

Νέα και παλαιότερα ιταλικά εστιατόρια της πόλης που υπηρετούν τη γευστική παράδοση της "Μπότας", με το νοστιμότερο τρόπο.

Πού τρώει τώρα η Γλυφάδα

Όλες οι διευθύνσεις που χρειάζεστε για να περάσετε ζάχαρη στη ντίβα των Νοτίων Προαστίων, πριν, μετά, ή κι ανάμεσα από τα γιορτινά σας ψώνια.

"Ramino"

Classics with a twist

Aθηναϊκές μακαρονάδες για τη σημερινή World Pasta Day

7 κορυφαίες επιλογές για τους σκληροπυρηνικούς της pasta και εκείνους που θέλουν να γίνουν τέτοιοι.

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης

Οι εκπτώσεις άρχισαν κι έχουμε ακόμη ένα λόγο να καταπολεμήσουμε τα January blues με βόλτες στο κέντρο και αγαπημένες shopping πιάτσες στις γειτονιές αλλά και να απολαύσουμε το brunch ή το γεύμα μας σε ωραία γευστικά στέκια.

Βορράς ή Νότος; Ένα απολαυστικό γευστικό δίλημμα

Η Γλυφάδα και η Κηφισιά είναι σημεία αναφοράς στον Νότο και τον Βορρά, οπότε ιδού μερικές ελκυστικές προτάσεις που θα νοστιμίσουν τις εξόδους και τις shopping βόλτες μας.