Νέος σεφ στο τιμόνι του "The Zillers"

Τη σκυτάλη στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου παραλαμβάνει ο ταλαντούχος Βασίλης Ρούσσος.

roussos

Κάθε τέλος προσφέρει πάντα την ευκαιρία για μια καινούργια αρχή, και κάπως έτσι το βραβευμένο εστιατόριο "The Zillers" γυρίζει νέα σελίδα με επικεφαλής τον Βασίλη Ρούσσο, chef de cuisine μέχρι πρόσφατα στην εμβληματική "Selene" της Σαντορίνης υπό την καθοδήγηση του Έκτορα Μποτρίνι. Λάτρης της πρώτης ύλης όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη του συνέντευξη στο αθηνόραμα, ο Ρούσσος θα ξεδιπλώσει στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως τη δική του οπτική για ένα fine dining με ελληνικό χαρακτήρα που θα δίνει έμφαση στην εποχικότητα, τα προϊόντα από μικρούς παραγωγούς αλλά και από τη φάρμα του "The Zillers" στην Παιανία.

Η αρχή θα γίνει με δύο μενού γευσιγνωσίας, τα οποία θα ξεκινήσουν να σερβίρονται τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης της κουζίνας, η οποία μεγαλώνει και γίνεται ανοικτή, αποκτώντας έτσι επαφή και αλληλεπίδραση με το μπαρ και τα κοκτέιλ που επιμελείται ο Στέφανος Δραγανιδάκης. Στο κομμάτι των επιδορπίων, όπως βεβαίως και στο "The Zillers Pastry Bar", συνεχίζεται η συνεργασία με τον σπουδαίο pastry chef Γιώργο Πλατινό, ενώ διακριτικές πινελιές ανανέωσης, κυρίως ως προς τον φωτισμό, θα δεχτεί επίσης η όμορφη σάλα του εστιατορίου.  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.