Γιορτάζοντας στον ατμοσφαιρικό πολυχώρο του "Terra Petra" με θέα όλη την Αθήνα

Terra Petra

Η μαγεία των γιορτών γεμίζει τον ατμοσφαιρικά στολισμένο πολυχώρο του "Terra Petra", που ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τις επόμενες εβδομάδες μια σειρά από ξεχωριστές βραδιές. Μαγικά ρεβεγιόν, γιορτινά DJ sets και γεμάτα ενέργεια πάρτι αλλά και πολλές αξέχαστες εμπειρίες και εκπλήξεις στον μαγικό χώρο, ο οποίος κάποτε φιλοξενούσε το πρώην λατομείο του Δήμου Πετρούπολης. Μεγάλο ατού του αγαπημένου all-day spot της Πετρούπολης είναι φυσικά η προνομιακή του θέα σε ολόκληρη την Αθήνα, που κόβει την ανάσα. 

Terra Petra

Εμείς συγκεντρώσαμε τα γιορτινά μουσικά και όχι μόνο events, που δεν πρέπει να χάσετε! H Παραμονή των Χριστουγέννων αλλά και η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχουν την τιμητική τους στο "Terra Petra",  με σύμμαχο το δημοφιλές μενού και όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της κουζίνας του, σε ένα πιο επίσημο dinner για εσάς και τους αγαπημένους σας. Δημοφιλείς αθηναίοι DJs (και αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί) καταλαμβάνουν τα decks με τις εκλεκτικές μουσικές επιλογες τους και την υπόσχεση να παρασύρουν όλους τους παρευρισκόμενους στο dancefloor. Ανήμερα τα Χριστούγεννα έρχεται ο Essen K για ένα Christmas special set και στις 26 Δεκεμβρίου o Chris Arna με τη Lask για ένα εκρηκτικό double bill.

Η χριστουγεννιάτικη πανσέληνος θα γιορταστει με ένα "Fullmoon Jazzy  Christmas" DJ event (27/12), ενώ, στις 29 Δεκεμβρίου το "Terra Petra" θα φιλοξενήσει ένα λαμπερό  80'S & 90'S party για σοβαρούς νοσταλγούς. Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν θα ακολουθήσει after party (31/1) και ποδαρικό, την πρώτη μέρα του χρόνου, κάνει ο Chris Arna. Το τελευταίο event θα πραγματοποιηθεί την Παραμονή των Φώτων με καλεσμένους τους Major Spirit και Ophelia, που θα ρίξουν θεαματικά την αυλαία των γιορτών.

Terra Petra

Διαβάστε Επίσης

Μην ξεχνάμε όμως και το "Λατομείο", το μεζεδοπωλείο που λειτουργεί στο ισόγειο του πολυχώρου για χαλαρά τσιμπολογήματα και ωραίες μουσικές που συνοδεύουν τις τσιπουροποσίες της παρέας. Ειδικά για τις μέρες των γιορτών το παρεΐστικο στέκι θα έχει πολλές βραδιές ζωντανής μουσικής με τα ωραιότερα ελληνικά και έντεχνα τραγούδια.

Κρατήσεις στο 2105060694. Περισσότερες πληροφορίες για τον γιορτινό προγραμματισμό του "Terra Petra" θα βρείτε στο www.terrapetra.gr και στους social media λογαριασμούς του σε Instagram, Facebook και TikTok.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Terra Petra

Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.