Πότε να πάτε : Από το Πάσχα, που «ανοίγει» το νησί, ως το φθινόπωρο.

Το «Lío Mykonos» μεταμορφώνει το Mykonos experience

Η παγκοσμίου φήμης cabaretdining εμπειρία, με την υπογραφή του εμβληματικού PachaGroup, αλλάζει τις νύχτες της Μυκόνου με διεθνείς καλλιτέχνες, τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες, να εξάπτουν τις αισθήσεις.

Αυτή είναι η Μύκονος του 2017

H ντίβα του ελληνικού καλοκαιριού διανυει άλλη μία χρυσή σεζόν. Η ομάδα του «α» επέστρεψε στο νησί, μίλησε με τους ανθρώπους-κλειδιά και τσεκάρισε ενδελεχώς τις νέες αφίξεις και τις κλασικές αξίες.

Μύκονος 2016: summer best

Η ομάδα του «α» επέστρεψε στο νησί, τσέκαρε όλες τις νέες αφίξεις, μίλησε με τον δήμαρχο και τους επιχειρηματίες-leaders και καταγράφει το τωρινό στάτους της ναυαρχίδας του ελληνικού τουρισμού.

Μύκονος 2015: Στον πυρετό της δόξας

Η ομάδα του «α» επέστρεψε στο νησί, τσέκαρε όλες τις νέες αφίξεις, μίλησε με τον νέο δήμαρχο και τους επιχειρηματίες-leaders και καταγράφει το τωρινό στάτους ενός νησιού που επαναπροσδιορίζει πιο στοχευμένα πλέον το προφίλ του.

Μύκονος 2014

Μετά το πολύ δυνατό περσινό καλοκαίρι αλλά κι ένα πρώτο τετράμηνο με 96,6% άνοδο των αφίξεων, η Μύκονος υποδέχεται τη σεζόν με την αισιοδοξία που ταιριάζει στη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού. Η ομάδα του «α» επέστρεψε στο νησί και τσεκάρισε πρώτη όλες τις νέες αφίξεις, μίλησε με τους επιχειρηματίες-leaders και καταγράφει το status του φετινού καλοκαιριού, με το βλέμμα εκεί όπου πρέπει να στοχεύσει η Μύκονος στο μέλλον. Από τον Νίκο Βουλαλά, Φωτογραφίες Κωνσταντίνος Μυτιληναίος

Μύκονος report

Σε μια χρονιά που προδιαγράφεται ιδιαίτερα θετική για τον ελληνικό τουρισμό, η ναυαρχίδα του, η Μύκονος, ξαναβρίσκει το βήμα της στο διεθνές τουριστικό στερέωμα, επαναπροσδιορίζει το προφίλ της και στοχεύει στην υψηλή ποιότητα, δίνοντας παράλληλα έμφαση στο value for money. Γυρίσαμε το νησί, μιλήσαμε με τους επιχειρηματίες-leaders, καταγράψαμε τις νέες αφίξεις και τις αλλαγές στο lifestyle του και καταθέτουμε την άποψή μας για το πού πρέπει να στοχεύσει στο μέλλον.

Μύκονος Update

Σε αναβρασμό βρίσκεται φέτος το hot κυκλαδονήσι, με σημαντικές resto αφίξεις, ανανεωμένο ξενοδοχειακό δυναμικό, luxury shopping openings, νέα bar και clubs με καινούργιο concept και δυνατά ραντεβού για τους clubbers. Η Άντζελα Σταματιάδου και ο Χρήστος Καρράς καταγράφουν τις σημαντικότερες εξελίξεις.

ΜΥΚΟΝΟΣ

Καλοκαίρι χωρίς Μύκονο δεν γίνεται... Για ό,τι επιθυμεί η καρδιά και η ψυχή του καθενός, το νησί των ανέμων θα παραμένει πάντα, σε πείσμα των καιρών και των trends, ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός.