Μύκονος: Αυτά είναι τα highlights μιας (ακόμη) χρονιάς - ρεκόρ

Η ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού επιβεβαιώνει την πρωτοκαθεδρία της, ξεδιπλώνοντας ηχηρές μεταγραφές, δυναμικά openings και νέες πολυσυζητημένες εισόδους διεθνών παικτών. Πήγαμε, είδαμε και σας μεταφέρουμε τις φετινές εξελίξεις.

Μύκονος: Αυτά είναι τα highlights μιας (ακόμη) χρονιάς - ρεκόρ

Η ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού επιβεβαιώνει την πρωτοκαθεδρία της, ξεδιπλώνοντας ηχηρές μεταγραφές, δυναμικά openings και νέες πολυσυζητημένες εισόδους διεθνών παικτών. Πήγαμε, είδαμε και σας μεταφέρουμε τις φετινές εξελίξεις.

Φωτό: Αγγελική Καλαμαρά

Μύκονος: Αυτά είναι τα highlights μιας (ακόμη) χρονιάς - ρεκόρ - εικόνα 1
Το ηλιοβασίλεμα στη Μικρή Βενετία παραμένει κλασική αξία.

Aρχές σεζόν στη Μύκονο και, με τον καιρό να κερνάει απλόχερα λιακάδες, βρίσκουμε το νησί στα ομορφότερά του. Ινδοί, Βραζιλιάνοι και Ιάπωνες, σχετικά νέοι πληθυσμοί για τη Μύκονο, αλλά και Αμερικανοί κι Ευρωπαίοι που είχαν «ξεχάσει» το νησί τελευταία απολαμβάνουν τη σχετική ηρεμία πριν από τα ρεκόρ αφίξεων που προβλέπονται ξανά στη ναυαρχίδα του εθνικού τουρισμού.

Μύκονος: Αυτά είναι τα highlights μιας (ακόμη) χρονιάς - ρεκόρ - εικόνα 2
Ανεβασμένη περιμένει τη σεζόν ο για δεύτερη φορά δήμαρχος του νησιού Κωνσταντίνος Κουκάς.

«Φέτος το λιμάνι μας αναμένει αύξηση κατά 10% στην κρουαζιέρα, ενώ το αεροδρόμιο θα είναι για πρώτη φορά σε 24ωρη λειτουργία», μας ενημερώνει ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς. Σημαντική εξέλιξη για το μείγμα επισκεπτών είναι, φυσικά, η –ήδη από πέρυσι– δρομολόγηση απευθείας πτήσεων της Qatar Airways από την Ντόχα, ενώ σύμφωνα με τον εκλεγμένο για δεύτερη θητεία πια δήμαρχο: «Οι ΗΠΑ είναι ένα σημαντικό πελατολόγιο, που επανέρχεται έπειτα από σειρά επαφών που κάναμε. Επιπλέον, με τη συνεργασία δήμου και περιφέρειας, πετύχαμε η Μύκονος να είναι εξώφυλλο στο τεύχος Δεκεμβρίου του ’18 στη “Vogue” Βραζιλίας, φιλοδοξώντας φέτος να έχουμε περισσότερους Βραζιλιάνους, οι οποίοι αρέσουν πολύ στους Μυκονιάτες!».

Μύκονος: Αυτά είναι τα highlights μιας (ακόμη) χρονιάς - ρεκόρ - εικόνα 3
Το νέο eco delivery scooter της Kayak.

Αποστολή εξετελέσθη λοιπόν, κρίνοντας από το πολύχρωμο crowd που στριμώχνεται στα στενά της Χώρας και αρχίζει να απλώνεται στις ξαπλώστρες των παραλιών. Για τους επιχειρηματίες όμως, ο ορίζοντας δεν φαντάζει τόσο καθαρός όσο δείχνουν οι αριθμοί, καθώς φέτος ο διχασμός στην ταυτότητα του νησιού φαίνεται να κορυφώνεται: από τη μία μια Μύκονος-αποθέωση των high end υπηρεσιών, όπως λ.χ. το premium eco delivery της Kayak, που φέρνει το παγωτό της στην πόρτα της βίλας ή στη δέστρα του yacht με φουτουριστικό οικολογικό τρίκυκλο, γιατί δεν θέλεις να βγεις στον ήλιο, και από την άλλη μια Μύκονος υστερικής ευμάρειας, με ατελείωτα πάρτι λουσμένα στη σαμπάνια και φιμέ τζιπ φρακαρισμένα στους δρόμους, επειδή είναι απλώς Τρίτη. «Η Μύκονος ήταν το μέρος όπου ένα τυχαίο βράδυ στο μπαρ μπορούσε να βρεθεί ο ψαράς να σπρώχνεται με τον billionaire. Τώρα έχει χαθεί», σημειώνει ο Νεκτάριος Νικολόπουλος της οικογένειας του ψυχικιώτικου «Albion» αλλά και της «Φάρμας» στη Φτελιά, που φέτος θα εμπλουτίσει το μενού της με πολλές vegan επιλογές, ανοιχτή κουζίνα για πελάτες που θέλουν να οργανώσουν τα δικά τους cooking parties και μετακλήσεις σεφ από το εμβληματικό «Noma» της Δανίας.

Χώρα σε αναμονή

Μύκονος: Αυτά είναι τα highlights μιας (ακόμη) χρονιάς - ρεκόρ - εικόνα 4
Ηχηρή είσοδος στην εστιατορική πίστα ο σούπερ σταρ Νουσρέτ.

Περισσότερο από οπουδήποτε αλλού, η δυσθυμία αυτή είναι διάσπαρτη στη Χώρα. Με τα beach complexes να εδραιώνουν όλο και περισσότερο την υπεροχή τους, η έτσι κι αλλιώς ζόρικη στην πρόσβασή της Χώρα εξακολουθεί να βλέπει δύσπιστα τις εξελίξεις στα παράλια, αναγνωρίζοντας μεν τη συμβολή τους στην αναβάθμιση του πελατολογίου, αδυνατώντας όμως να καρπωθεί τα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, μόνη νέα εξέλιξη στα ομορφότερα καλντερίμια του Αιγαίου είναι αναμφίβολα η είσοδος του Τούρκου σούπερ σταρ Salt Bae, κατά κόσμον Νουσρέτ Γκιοκτσέ, που πάτησε πόδι στο νησί ανοίγοντας το 14ο εστιατόριο με την υπογραφή του στο προνομιακό location του πρώην «Casa Tu» (2108985554) στον μικρό περιφερειακό. Οι «χρυσές μπριζόλες» του αναμένεται να μονοπωλήσουν τα Instagram feeds της πιο θορυβώδους μερίδας των επισκεπτών του νησιού.

Παντοδύναμα beach complexes

Μύκονος: Αυτά είναι τα highlights μιας (ακόμη) χρονιάς - ρεκόρ - εικόνα 5
Δυναμικά στο χορό των events αναμένεται να μπει και φέτος το beach complex «SantAnna» στην Παράγκα.

Η πιο ηχηρή είδηση της σεζόν, βέβαια, δεν είναι άλλη από την κεφαλαιακή διεθνοποίηση του «Scorpios». To μεγαλύτερο success story που έχει παράξει το νησί τα τελευταία χρόνια υποδέχτηκε στη μετοχική του σύνθεση το διεθνούς φήμης members’ club Soho House & Co (με το θρυλούμενο ποσό των 60 εκατομμυρίων). Το ενδεχόμενο το μυκονιάτικο brand να μετατραπεί σε private party land εκλεκτών μελών της Soho είναι ανοιχτό, για φέτος όμως σύστημα και ομάδα που κερδίζουν δεν αλλάζουν. Τα κυριακάτικα πάρτι παραμένουν το προνομιακό πεδίο του beach club της Παράγκας, όπου το δίδυμο Jean Claude Ader - Kaz James κρατούν τα decks, ενώ σταθεροί παίκτες όπως οι Valeron και Monality επαναλαμβάνουν τα residencies τους μέσα στην εβδομάδα.

Μύκονος: Αυτά είναι τα highlights μιας (ακόμη) χρονιάς - ρεκόρ - εικόνα 6
Κινητικότητα φέτος στο «SantΑnna» στην παραλία της Παράγκας. 

Ενδιαφέρον θα έχει, λοιπόν, το πώς θα ξεδιπλώσει τις βλέψεις... αντεπίθεσης το διπλανό «SantAnna» με την τεράστια πισίνα-λιμνο­θάλασσα. Ήδη ένα στίγμα δίνει το Give ’n’ Rise charity, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πρωταγωνιστεί στον φαντασμαγορικό διεθνή διαγωνισμό Dunks & Dance (6/7), υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο Ελπίδα. Παράλληλα η ζωηρή κινητικότητα στις παραλίες επιβεβαιώνεται ακόμη περισσότερο από αφίξεις όπως αυτή του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με μπουτίκ γνήσιων αντιγράφων στο πάντα κομψό «Principote», οι δε διερευνητικές κινήσεις του «Pacha Club» της Ibiza για είσοδο στο «Alemagou» (2289071339) υπογραμμίζουν το μαγνητισμό που ασκούν τα μυκονιάτικα beach complexes στους παίκτες του παγκόσμιου στερεώματος.

Μύκονος: Αυτά είναι τα highlights μιας (ακόμη) χρονιάς - ρεκόρ - εικόνα 7

Χαρακτηριστικό δείγμα αυτού αποτελεί, άλλωστε, και η δυναμική άφιξη του «Blue Marlin» στο Καλό Λιβάδι στη θέση του «Lohan». Αν και ψίθυροι το θέλουν να «χτυπάει» τις Κυριακές του «Scorpios» με μετακλήσεις superstar DJs, το brand των Βαλεαρίδων κρατάει ακόμη κλειστά τα χαρτιά του, με μεγάλες προσδοκίες στους ώμους και την αμμουδιά στα πόδια του. Παράλληλα, βέβαια, έχει και τον Πάνο Κανατσούλη του «Clumsies» στην μπάρα, τον βραβευμένο Γιώργο Στυλιανουδάκη στην κουζίνα και το εκτόπισμα της Marriott στις πλάτες...

Ξενοδοχειακό upgrade

Μύκονος: Αυτά είναι τα highlights μιας (ακόμη) χρονιάς - ρεκόρ - εικόνα 8
Το «Aegon» στο Καλό Λιβάδι είναι η είσοδος της Marriott στο ξενοδοχειακό τοπίο της Μυκόνου.

Κυριολεκτικά στην πλάτη του «Blue Marlin», η Marriott ξεδιπλώνει φέτος την είσοδό της στο νησί μέσα από το «Aegon Mykonos» (6949667733). Μέλος της Autograph Collection, το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στις 8/7 και θα αποτελείται από δύο διακριτές μονάδες: το Retreat στο λόφο της δυτικής πλευράς του Καλού Λιβαδιού και το Revive στην παραλία. Συνολικά 76 δωμάτια και σουίτες θα τροφοδοτούν με επισκέπτες όχι μόνο τις ξαπλώστρες του «Blue Marlin» αλλά και το fine dining resto του ξενοδοχείου, όπου ο Στυλιανουδάκης θα υπογράφει μια upgraded εκδοχή των κυκλαδίτικων επιρροών του.

Μύκονος: Αυτά είναι τα highlights μιας (ακόμη) χρονιάς - ρεκόρ - εικόνα 9
ο Μάριος Δαχτυλίδης.

«Η είσοδος τέτοιων μεγάλων brands στη Μύκονο τοποθετεί το νησί σε μια αγορά που επιλέγει προορισμούς βάσει ακριβώς αυτών των brands», σημειώνει ο Μάριος Δαχτυλίδης από την ξενοδοχειακή οικογένεια της Mykonian Collection, εκφράζοντας ωστόσο την ανησυχία του για την πιθανή επίδραση στο μυκονιάτικο χρώμα φιλοξενίας.«Βέβαια, το 90% των ξενοδοχείων της Μυκόνου ανήκει σε Μυκονιάτες, άρα γι’ αυτά τα brands δεν θα είναι εύκολο το πεδίο ανταγωνισμού», προσθέτει, ενώ υπογραμμίζει ότι «θα πρέπει όλοι οι επιχειρηματίες του νησιού να ξαναγκαλιάσουν τον Έλληνα και τις γεύσεις του». Ο ίδιος το έπραξε ήδη με τη μεταμόρφωση του βασικού εστιατορίου του «Myconian Kyma Design Hotel Starwood», του «Noa», από ντιζαϊνάτο steakhouse σε αβανγκάρντ ταβέρνα.

Μύκονος: Αυτά είναι τα highlights μιας (ακόμη) χρονιάς - ρεκόρ - εικόνα 10
Tailored φιλοξενία σε παραδοσιακή γραμμή προσφέρουν τα νέα, στιλάτα διαμερίσματα του ομίλου Belvedere «Pied à Terre» στη Μικρή Βενετία.

Hγετικός παίκτης του νησιού το μυκονιάτικο brand του «Belvedere», αφού επέκτεινε πέρυσι τη δραστηριότητά του με τα δύο κουκλίστικα διαμερίσματα του «Pied à Terre» στη Μικρή Βενετία αλλά και με το υπερπολυτελές villa complex των «Waterfront Villas» πίσω από τους ανεμόμυλους, φέτος σκαρφαλώνει το λόφο πάνω από τον μικρό περιφερειακό με το «Belvedere Hilltop».

Μύκονος: Αυτά είναι τα highlights μιας (ακόμη) χρονιάς - ρεκόρ - εικόνα 11
Το «Matsuhisa Mykonos» υποδέχεται τον μαέστρο Nobu Matsuhisa στις αρχές Ιουλίου για το καθιερωμένο Nobu Festival.

Πρόκειται για ένα συγκρότημα σουιτών high end κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής γραμμής, με απροσποίητη αίσθηση σπιτικής φιλοξενίας, ιδιωτικές πισίνες, τζακούζι και πανοραμικές βίστες προς τη Χώρα. Όσο για το κεντρικό εστιατόριο του ομίλου, το «Thea», ο σεφ Πάνος Τζιουρτζιούμης υπογραμμίζει ακόμη περισσότερο την ελληνικότητα των γεύσεών του, σε μια τάση που φαίνεται να εξαπλώνεται πια σε όλη τη Μύκονο. Το «Matsuhisa Mykonos», πάλι, φαβορί των εκλεπτυσμένων foodies, πάντα με φόντο το pool area του ξενοδοχείου «Belvedere», επανέρχεται για δέκατη έκτη χρονιά, με διάθεση περιπέτειας στο μενού και τα πιάτα ημέρας που ενσωματώνουν κι ελληνικά υλικά, ενώ θα υποδεχτεί και τον Nobu για το καθιερωμένο Nobu Festival (3-9/7).

Μύκονος: Αυτά είναι τα highlights μιας (ακόμη) χρονιάς - ρεκόρ - εικόνα 12
Ανανεωμένο το εξωτικό lounge του «Kensho Psarou Beach Hotel & Suites».

Μετά την ολική ανανέωση του lounge του, επ’ αφορμής της πρόσβασης που απέκτησε στη διάσημη Ψαρού, το «Kensho Psarou Beach Hotel & Suites» μπαίνει στη φετινή σεζόν με τη φόρα της πρόσφατης βράβευσής του από τα World Travel Awards ως Greece’s Leading Boutique Hotel 2019 (μόλις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του).

Μύκονος: Αυτά είναι τα highlights μιας (ακόμη) χρονιάς - ρεκόρ - εικόνα 13
Κοφτερό ντιζάιν και άνετη πολυτέλεια στο σταθερά hip ξενοδοχείο «Andronikos».

Γευστικά highlights οι fusion δημιουργίες του σεφ Ιπποκράτη και τα γλυκά του Δημήτρη Χρονόπουλου. Παράλληλα πάντα θα διεκδικούν το ενδιαφέρον διαχρονικοί τίτλοι όπως το άνετο ξενοδοχείο «Andronikos», με τη σταθερά hip αύρα, τις cool βεράντες με θέα και το ατμοσφαιρικό «Lady Finger Restaurant», το κεντρικό βραβευμένο εστιατόριο που επιμελούνται οι σεφ Γκίκας Ξενάκης και Νίκος Κουτσούκος (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2019) ή φρέσκες προσπάθειες όπως το «MyMykonos» της HotelBrain, με το εκλεπτυσμένο pool area και τα αφράτα sunbeds με φόντο το σκηνικό της Χώρας, αλλά και την easy going κοσμοπολίτικη αισθητική, τόσο στα κομψά δωμάτια όσο και στους ηλιόλουστους κοινόχρηστους χώρους.

Ελληνική κουζίνα σε ολική επαναφορά

Μύκονος: Αυτά είναι τα highlights μιας (ακόμη) χρονιάς - ρεκόρ - εικόνα 14
Οι Χρήστος Γλωσσίδης και Κωνσταντίνος Συμεωνίδης με την επίβλεψη του Γιώργου Βενιέρη υπογράφουν το μενού του «La Residence» στον Καλαφάτη.

Επιτέλους, η ελληνική κουζίνα που χρόνια γράφουμε ότι στη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού θα έπρεπε να εκπροσωπείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο διαφαίνεται ως ο de riguer υπότιτλος της φετινής μυκονιάτικης γεύσης. Στη μοντέρνα ελληνική κουζίνα εστιάζει η fine dining πρόταση του Γιώργου Γραμματικόπουλου, που μεταγράφηκε φέτος από το «Cuvée» της Κω στο «Archipelagos» (2289072012), που γιορτάζει την εικοσαετή επέτειο του ξενοδοχείου, αλλά και του Μίλτου Κώτση στο «Kapari» του ξενοδοχείου «Mykonos Princess», σε επιμέλεια Γιώργου Βενιέρη.

Μύκονος: Αυτά είναι τα highlights μιας (ακόμη) χρονιάς - ρεκόρ - εικόνα 15
Mοντέρνα ελληνική κουζίνα στο fine dining εστιατόριο «Reeza» του ανανεωμένου «Rocabella». 

Ο τελευταίος, που διατηρεί ως καταφύγιό του το comforting «Mr Pug», επιμελείται και τις ελληνικές γεύσεις με ασιατικές πινελιές που παρουσιάζει φέτος ο Χρήστος Γλωσσίδης στο εστιατόριο «La Veranda» του ξενοδοχείου «La Residence». Ακόμη, το ιδιαίτερης οικειότητας ξενοδοχείο «Rocabella» στον Άγιο Στέφανο επανέρχεται φέτος άκρως φρεσκαρισμένο.

Μύκονος: Αυτά είναι τα highlights μιας (ακόμη) χρονιάς - ρεκόρ - εικόνα 16
Φρεσκαρισμένο το γαστρονομικό εστιατόριο του «Bill & Coo» στη Μεγάλη Άμμο.

Εκεί ο Μιχάλης Κίκης υπογράφει στο fine dining εστιατόριο «Reeza» δημιουργίες όπως λαβράκι φρικασέ ή Αθηναϊκή συναγρίδα με μαγιονέζα αχινού και χυμό καρότου-passion fruit. Επιπλέον την προσοχή μας κέντρισε η στροφή στις ελληνικές γεύσεις τόσο του «Bill & Coo Coast» (2289026633) στον Αϊ-Γιάννη, με μαγειρευτά όπως ο αστακός γιουβέτσι σε ξυλόφουρνο, όσο και του «Bill & Coo» στη Μεγάλη Άμμο (και τα δύο με την υπογραφή του Ντίνου Φωτεινάκη), όπου στη νέα, εικαστικής διάθεσης art de la table πεντάλιτροι τενεκέδες ελαιόλαδου μετατρέπονται σε αρχαιολογικά ευρήματα από το μέλλον.

Επίσης το εστιατόριο «Φτελιά», στην ομώνυμη παραλία, πλήρως ανακαινισμένο από τη οικογένεια Βαρβέρη των «Interni», θα σερβίρει κυκλαδίτικη κουζίνα με φρέσκα ψάρια και το εστιατόριο του νέου, ρομαντικού boho-chic ξενοδοχείου «The Wild by Interni» στον Καλαφάτη αμιγώς ελληνική κουζίνα, και τα δύο σε επιμέλεια του Νίκου Φωτιάδη. Ολικό reboot ετοιμάζεται στο εστιατόριο «Θάλασσα» του Καλαφάτη, με στόχο η κουζίνα να επανέλθει στα παλιά καλά της πρότυπα φρεσκάδας, ενώ στα σημαντικά νέα σημειώνεται και το άνοιγμα σε εξωτερικούς επισκέπτες του «Micrasia» στον Αϊ-Γιάννη, του γκουρμέ εστιατορίου του ξενοδοχείου «Katikies» (2289027890), με επιρροές από την κλασική βυζαντινή κουζίνα και μοντέρνες πινελιές από την ελληνική γαστρονομία.

Μύκονος: Αυτά είναι τα highlights μιας (ακόμη) χρονιάς - ρεκόρ - εικόνα 17
Σταθερές αξίες όπως το «Queen of Mykonos» κρατούν ζωντανό το party vibe στα θρυλικά Ματογιάννια.

Ίσως η πιο ιδιαίτερη και ατόφια εκδοχή ελληνικότητας βέβαια, με μπόλικη πρέζα εποχικότητας κι εντοπιότητας, έρχεται από τα ορεινά της Άνω Μεράς. Εκεί, στον οικισμό Μαού και καταμεσής ενός τοπίου που σε κάνει να ξεχνάς τη ζάλη του υπόλοιπου νησιού, η οικογένεια Ζουγανέλη άνοιξε ήδη από τον Μάιο το λαογραφικό αγρόκτημα «Ρίζες». Ένας sui generis πολυχώρος, όπου αυθεντικές γεύσεις και οικογενειακή φιλοξενία αναβιώνουν με τη θέρμη τους ένα μυκονιάτικο σπιτικό περασμένης εποχής, το οποίο, κάνοντας πράξη τη farm-to-table λογική, φουρνίζει το δικό του ψωμί, μαγειρεύει τη δική του παραγωγή και πίνει το δικό του κρασί, παρασύροντας τους επισκέπτες σε μια εμπειρία βιωματική και τόσο αληθινή, που σχεδόν φαντάζει... αντιμυκονιάτικη και δείχνει ότι το νησί έχει ακόμη χώρο για το αναπάντεχο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
19/04/2024

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.