Το «Lío Mykonos» μεταμορφώνει το Mykonos experience

Η παγκοσμίου φήμης cabaretdining εμπειρία, με την υπογραφή του εμβληματικού PachaGroup, αλλάζει τις νύχτες της Μυκόνου με διεθνείς καλλιτέχνες, τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες, να εξάπτουν τις αισθήσεις.

Το «Lío Mykonos» μεταμορφώνει το Mykonos experience

Το πιο glamourous καμπαρέ του κόσμου, το «Lío», φέτος γράφει ιστορία στη Μύκονο, φέρνοντας στο πιο κοσμοπολίτικο των ελληνικών νησιών τη μοναδική cabaret dining εμπειρία του Pacha Group, με ένα setting που εξάπτει τις αισθήσεις. Το μοναδικό σόου, οι μεσογειακές γεύσεις και η ψυχαγωγία που κορυφώνεται στο La Fête, προσφέρουν στους επισκέπτες μια συναρπαστική ολιστική απόλαυση, που χαράσσει με θεαματικό τρόπο την εμπειρία του φετινού καλοκαιριού: την εμπειρία του «LíoMykonos».

Μια μυστική πόρτα σε ένα από τα στενά δρομάκια της Χώρας της Μυκόνου, είναι η πύλη βραδιές με ξεχωριστή αίγλη. Το σκηνικό για αυτό το μοναδικό concept, που συνδυάζει την κομψότητα και τον ηδονισμό, είναι ένας εντυπωσιακός, ανοικτός κήπος. Εκεί, κάτω απ’ τον λαμπερό ουρανό της Μυκόνου, το «Lío Mykonos» παρουσιάζει το διάρκειας δυόμισι ωρών show «La Fête Sauvage», όπου διεθνείς καλλιτέχνες, τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες, εξάπτουν τις αισθήσεις των καλεσμένων, δημιουργώντας μια νέα μορφή παναισθητηριακής απόλαυσης, που συνδυάζει την απαράμιλλη εξυπηρέτηση με την musical lounge ατμόσφαιρα.

Με την ιστορία του brand να κρατά από το 1924 και τη σκηνή του (αρχικά στο λονδρέζικο Café de Paris) να έχει φιλοξενήσει ονόματα όπως ο Frank Sinatra, η Marlene Dietrich και ο George Michael, το «Lío» μετατράπηκε σε σύμβολο της νυχτερινής ζωής της Ibiza όταν μεταφέρθηκε εκεί πριν από 10 χρόνια, αποτελώντας απροσπέραστο σημείο προσκυνήματος για όλους τους επισκέπτες του νησιού. Οι λόγοι πολλοί, από τη θέση του στη μαρίνα της Ibiza,ως τις γαστρονομικές του προτάσεις, μαζί με την μοντέρνα προσέγγιση ενός αισθησιακού cabaret show.

Φέτος, με το «Lío Ibiza» να γιορτάζει τα 10 χρόνια του, ο όμιλος επεκτείνει τη λειτουργία του μεταφέροντας την μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας του στη Μύκονο, ταυτόχρονα με την έναρξη λειτουργίας και του νέου boutique lifestyle hotel «Destino Pacha Mykonos», που έχει ανοίξει τις πόρτες του στον Άγιο Στέφανο στην Μύκονο και είναι το πρώτο ξενοδοχείο του Pacha brand εκτός Ισπανίας.
Έτσι, το θεαματικό show του «Lío Mykonos» δεν είναι ο μοναδικός τρόπος να βιώσουμε φέτος την εμπειρία Pacha: το «Destino Pacha Mykonos» διατηρεί το πνεύμα των Pacha, ανακοινώνοντας μια σειρά από μουσικά events για το πρώτο του καλοκαίρι στο νησί, ξεκινώντας στις 29 Ιουλίου με νέο residency από τον παγκοσμίου φήμης DJ και παραγωγό Guy Gerber.

Παράλληλα, τα Pacha δημιουργούν το soundtrack του καλοκαιριού με το νέο μουσικό concept «Sun Souls», που θα διαρκέσει έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Τα «Sun Souls» θα πυροδοτήσουν τις αισθήσεις, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία δίπλα στην πισίνα, με μουσική, DJ sets και σαγηνευτική διασκέδαση. Με φόντο το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου, οι βραδιές θα συμπληρώνονται με Μεσογειακή κουζίνα και ευρηματικά ποτά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικά ταλέντα από όλο τον κόσμο, όπως o Tsirëkas και o Zace.
Ο Guy Gerber θα παίζει επίσης κάθε Πέμπτη για το εβδομαδιαίο του «Rumours» event από τις 29 Ιουλίου έως τις 9 Σεπτεμβρίου, έπειτα από ένα πολύ δημοφιλές residency στο «Destino Pacha Ibiza», ενώ και τα δύο events θα είναι ανοικτά τόσο για φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου, όσο και για εξωτερικούς επισκέπτες.

Lío Mykonos, Ενόπλων Δυνάμεων 6, Χώρα – Μύκονος
Κρατήσεις: reservations@liomykonos.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.