Μπεμπέκα

Ζήτω το ελληνικό καλοκαίρι!


Μια παλιά μονοκατοικία στο Χαλάνδρι στεγάζει αυτό το μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα που ξυπνάει την παιδικότητά μας και τη ζεστή απροσποίητη φιλοξενία που σε κάνει να αισθανθείς αμέσως άνετα. Με το σπιτικό φαγητό και τις φιλικές τιμές της έχει κερδίσει το στοίχημα της πελατείας που επιστρέφει ξανά και ξανά. Ανοιχτά και το μεσημέρι, μας περιμένει στην όμορφη λουλουδιασμένη αυλή, με μεζέδες εμπνευσμένους από διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και πιο «πειραγμένες» γεύσεις.

Τα περισσότερα προϊόντα είναι ελληνικά και καλοδιαλεγμένα – ελιες παραγωγής τους, μέλι από την ορεινή Ναυπακτία, φέτα και ξερή μυζήθρα Ρούμελης –, ενώ το ψωμί έρχεται από τον ξυλόφουρνο. Η δροσερή σαλατα με πλιγούρι και φρέσκα μυρωδικά (βασιλικό, λουίζα και σχοινόπρασο) στέκεται και ως ένα ελαφρύ γεύμα, οι λαχανοντολμάδες είναι απολύτως μαμαδίστικοι, ενώ στα must σημειώστε το αξιώτικο τυροπιτάρι και το κριθαρότο με μανιτάρια Πορτομπέλο και λάδι λευκής τρούφας. Απόλαυση το χειροποίητο μιλφέιγ που φτιάχνεται τη στιγμη της παραγγελίας.

Διονύσου 16, Χαλάνδρι, 2106854880, Μπεμπέκα

TIP Το όνομα προέρχεται από την αιωνόβια θεία της μαγείρισσας κυρίας Δέσποινας, δηλώνοντας ότι εδώ το φαγητό είναι οικογενειακή υπόθεση!   

Ο χάρτης

Διονύσου 16, Χαλάνδρι

Τηλ. 2106854880

Site:

Facebook: https://www.facebook.com/bebekagr/


Τα εστιατόρια