Galazia Akti

Γεύμα με θέα το πέλαγος


Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του ξενοδοχείου Grand Resort Lagonissi, σε ένα κομψό ξύλινο ντεκ πάνω στη θάλασσα, η «Galazia Akti» ξεδιπλώνει για ακόμη μία χρονιά ένα πολύ ξεχωριστό σενάριο καλοκαιρινής καλοπέρασης. Ό,τι πρέπει για ένα χαλαρό, chic γεύμα μετά το μπάνιο... Η κουζίνα του εστιατορίου κινείται σε μεσογειακό άξονα, μη παραλείποντας, πού και πού, και κάποιες κρητικές νότες.

Ανάμεσα στα πιάτα του φετινού μενού, που συνδυάζει ωραίες ιδέες, δημιουργική διάθεση και σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές, θα συναντήσετε μια καβουρόπιτα με σπιτικές πίκλες και ξινή κρέμα, την πρωτότυπη σαλάτα «Σαν Χωριάτικη» με ξύγαλο, προζυμένιο ψωμί και αλμύρα, το εξαιρετικό σουβλάκι θαλασσινών με σφυρίδα, σολομό και γαρίδα. Στα must και τα κρεατικά, που είναι­ ομολογουμένως πολύ ισχυρή τάση: μοσχαρίσιο­ σουβλάκι από Black Angus γλασαρισμένο με σάλτσα μαύρης μπίρας, μέλι και δεντρολίβανο, το οποίο σερβίρεται με σπιτική BBQ sauce αλλά και μοσχαρίσιο χτένι, από Black Angus και αυτό.

Ξεν. «Grand Resort Lagonissi», 40ό χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι, 2291076000, www.lagonissiresort.gr

TIP Τα παρασκευοσαββατοκύριακα η «Galazia Akti» προσφέρει σέρβις στις ξαπλώστες της παραλίας, ό,τι πρέπει για δροσερές βουτιές με exclusive ατμόσφαιρα.

Ο χάρτης

(ξεν. «Grand Resort Lagonissi») 40ό χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι

Τηλ. 2291076000

Site: https://www.lagonissiresort.gr/dining/athens-restaurant-galazia-akti/

Facebook:


Τα εστιατόρια