STEAK-I

Καλοκαιρινό homage στην κρεατοφαγία


Λίγα πράγματα συναγωνίζονται την αβρότητα γεύσεων και υφών που προσφέρει ένα τροφαντό, ζουμερό μπέργκερ, αγκαλιασμένο από φρέσκα, τρυφερά υλικά και τραγανό, αφράτο ψωμάκι στη ραστώνη μιας­ δροσερής αυλίτσας – όλα τους όμως θα τα βρεις στο homage στην κρεατοφαγία που είναι το μενού του «Steak-i», στις παρυφές της Αγίας Παρασκευής.

Με την άνετη, δροσερή βεράντα του να ξεχύνεται σαν καλοκαιρινή απόδραση από το λιτό βιομηχανικό εσωτερικό του χώρο, η open air εκδοχή αυτού του καθαρόαιμου steak house, εκτός από τις εκλεκτές κοπές μοσχαριού σε φούρνο josper (ξεχωρίζει το tomahawk ξηράς ωρίμανσης από Black Angus), ενδείκνυται και για ένα ταξίδι στα μεθυστικά signature cocktails με βάση την κρητική τσικουδιά, από την πατρίδα των ιδιοκτητών.

Πλ. Κοραή 5, Αγία Παρασκευή, 2130370700, Steak_i

TIP Κρητική κρεατοφαγία δεν νοείται δίχως αντικριστό – μια τεχνική ψησίματος με παράδοση τριών χιλιάδων ετών, όπου εκλεκτά κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος αργοψήνονται δίπλα στη φωτιά για τουλάχιστον δύο ώρες, μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Ο χάρτης

Πλ. Κοραή 5, Αγ. Παρασκευή

Τηλ. 2130370700

Site:

Facebook: https://www.facebook.com/pg/steaki1/about/?ref=page_internal


Τα εστιατόρια