Σμίλη

Απόδραση στην Πεντέλη


Aν ψάχνεις για δροσιά, έλα Πεντέλη, έλα στη «Σμίλη». Θα τη γνωρίσεις από μακριά, καθώς το όμορφο πέτρινο κτίριο του 1910 με τις κόκκινες επικλινείς στέγες δεν περνάει απαρατήρητο. Τώρα το καλοκαίρι, μάλιστα, που «βγαίνει» στον πανέμορφο κήπο με τα μεγάλα δέντρα, αυτό το ιδιαίτερο pizza cocktail bar, όπως αυτοχαρακτηρίζεται, γίνεται ιδιαίτερα θελκτικό.

Εδώ μέσα στη δροσιά απολαμβάνεις ξεχωριστές χειροποίητες πίτσες ψημένες στον ξυλόφουρνο (πίτσα Barone με ψαρονέφρι και σιναπόσπορο, πίτσα caprese με βουβαλίσια μοτσαρέλα και πέστο), ζυμαρικά με πεντανόστιμες σάλτσες (λινγκουίνι με λαχανικά και κατσικίσιο τυρί) και μια ολόκληρη σειρά από υπέροχα κοκτέιλ και κρασιά που μπορείτε να τα απολαύσετε στην πέτρινη εξωτερική μπάρα. Στο μενού της «Σμίλης», με τα ζυμαρικά και τις πίτσες συγκατοικούν τα κρεατικά (από άπαχο μπιφτέκι και ψητό κοτόπουλο μέχρι rib eye από Black Angus).

Πλατεία Αγίας Τριάδος, Παλαιά Πεντέλη, 2106136334, Σμιλη

TIP Βρίσκεσαι στο βουνό, ακούς jazz και funk μουσικές, απολαμβάνεις υπέροχα κοκτέιλ και «τσακίζεις» μια μοναδική πίτσα. Μήπως είσαι διακοπές;

Ο χάρτης

Πλ. Αγ. Τριάδος, Παλαιά Πεντέλη

Τηλ. 2106136334

Site:

Facebook: https://www.facebook.com/Smili.pizzabar/


Τα εστιατόρια