Ψαράδες

Δημιουργική ψαροφαγία σε φινετσάτη αυλή


Mε ατού την άνετη και φωτεινή αυλή, ιδιαίτερα γοητευτική τους καλοκαιρινούς μήνες, και παρότι αποτελούν πλέον κλασικό στέκι ψαροφαγίας, οι «Ψαράδες» διατηρούν τη φρεσκάδα τους με τον ίδιο τρόπο που η κουζίνα τους διατηρεί τη σπιρτόζικη αψάδα της θάλασσας. Ανανεώνοντας συχνά το ρεπερτόριό τους, πάντα με άξονα αναφοράς την ψαριά της ημέρας και με τη head-to-tail προσέγγιση ως οδηγό, οι «Ψαράδες» συνθέτουν μια μελωδική αρμονία χώρου και γεύσεων.

Ο νέος κατάλογος μας δίνει αφορμές για να ερχόμαστε ξανά και ξανά. Από τα ορεκτικά, όπως οι γαρίδες σε κρούστα κανταΐφι και η πεσκανδρίτσα σαγανάκι, και τις σαλάτες, όπως ο ντάκος με καλαμάρι, μέχρι τα κυρίως πιάτα, καινούργια και κλασικά, όπως το μπέργκερ με σνίτσελ τσιπούρας και πραγματικές τηγανητές πατάτες, το φιλέτο μπακαλιάρου ποσέ σε κρόκο Κοζάνης με μύδια και σπαράγγια της θάλασσας, η ταλιάτα τόνου με πουρέ πατάτας και μανιτάρια σοτέ με λάδι τρούφας, η κοκκινιστή καλαμαράτα, ένα πιάτο που «ευωδιάζει» καλοκαίρι, και φυσικά φρέσκο ψάρι αλλά και πολύ καλά ωμά...

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο, 2109414888, www.psaradesresto.gr, psarades

TIP Το παστίτσιο τόνου με μπεσαμέλ ελληνικών τυριών θα σας βάλει κατευθείαν στο πνεύμα της δημιουργικής αναδόμησης παραδοσιακών πιάτων με αυστηρώς μεσογειακά υλικά.

Ο χάρτης

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο

Τηλ. 2109414888

Site: http:/psarades-restaurant.gr

Facebook: https://www.facebook.com/psaradesresto/


Τα εστιατόρια