La Vista Optimista

Το νέο ντιζαϊνάτο roof top της πόλης  


Πάνω από το buzz της οδού Ερμού, σε απόσταση αναπνοής από το Μοναστηράκι, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του καλοκαιρινού κέντρου της πόλης, το νέο roof garden του μοντέρνου ξενοδοχείου «Lotus Center» αποκαλύπτει μία από τις ομορφότερες βίστες της Ακρόπολης.

Από νωρίς το πρωί δίνουμε ραντεβού για σπέσιαλ καφέδες, χυμούς και σπιτική λεμονάδα ή ένα ελαφρύ lunch break με μια πίτα ημέρας κάτω από τη σκιερή συρόμενη οροφή, ενώ το βράδυ ο έναστρος ουρανός και η φωτισμένη πόλη δημιουργούν ατμοσφαιρικό σκηνικό για δείπνο ή κοκτέιλ. Ο χώρος είναι χαλαρός και νεανικός, με σύγχρονο φιλικό ντιζάιν που σε κερδίζει: όμορφα έπιπλα σε ανοιχτόχρωμο ξύλο, καναπέδες σε σοφιστικέ λεμονί­ χρώμα και φλοράλ λεπτομέρειες, ελιές και γενικά πολύ πράσινο...

Το έξυπνο, value for money μενού περιλαμβάνει ευφάνταστα fingerfoods, όπως τραγανή μπρουσκέτα με καπνιστό σολομό, κολοκύθι και κατίκι Δομοκού, λουκουμάδες με καρδιά από μανούρι με μέλι και δύο ειδών σουσάμι αλλά και spring rolls μουσακά, σε έναν πρωτότυπο διάλογο της κινέζικης και της ελληνικής κουζίνας! Στις σπεσιαλιτέ σημειώστε τα κεφτεδάκια al Caruso με σπέσιαλ τηγανητές πατάτες και δύο σάλτσες (γλυκόξινη ντομάτα και γιαούρτι), τα χοιρινά μπριζολάκια με άρωμα λεμονιού και στριφτό μακαρονάκι και το «μπέργκερ» με αργομαγειρεμένο μοσχάρι σε ψωμάκι bao. Το μενού επιμελείται ο Δημήτρης Παπαζυμούρης (Cucina Caruso).

Ξεν. «Lotus Center», Ερμού 95, Μοναστηράκι, 2103250242, 2105249080, www.lotuscenter.grLa vista optimista

TIP
Ιδιαίτερη γωνιά για χαλάρωση ο υπερυψωμένος καναπές σε στιλ οντά, που βλέπει την Αθήνα από ψηλά.

Ο χάρτης

(ξεν. «Lotus Center») Ερμού 95, Μοναστηράκι

Τηλ. 2103250242

Site: www.lotuscenter.gr

Facebook: https://www.facebook.com/lavistaoptimista/


Τα εστιατόρια