La Suite Lounge

Άρωμα δημιουργικής Ελλάδας με πανοραμική θέα  


Aπό τα πιο ιδιαίτερα roof gardens της πόλης, βραβευμένο ως «Best Rooftop View» στην Ευρώπη από τα World Luxury Hotel Awards, αυτό του πολυτελούς ξενοδοχείου «St. George Lycabettus» στο Κολωνάκι φέτος μας υποδέχτηκε με νέες ιδέες και μια ελληνική κουζίνα που ξεχωρίζει.

Πιάτα όπως η σφυρίδα με χυμό μανταρίνι, λουίζα και χόρτα εποχής αλλά και ο σολομός με κινόα και αβοκάντο με σάλτσα γκρέιπ­φρουτ δείχνουν το μοντέρνο ύφος της κουζίνας του executive chef ­Βασίλη Μήλιου, που με concept Greek Aromatic Cuisine δίνει έμφαση στα τοπικά κι εποχικά υλικά και, βέβαια, στα μυρωδικά, τα οποία καλλιεργούνται στο Salad Garden. Κλείστε το δείπνο με εκμέκ με φράουλες και παγωτό μαστίχα ή με κάποιο από τα υπέροχα παγωτά (με μαρέγκες φλαμπέ, μάνγκο με τζίντζερ και γιασεμί, μασκαρπόνε με σύκο...), ενώ για κάτι πιο ελαφρύ θα βρείτε ευφάνταστα fingerfood για να συνοδεύσετε το κοκτέιλ σας, όπως και healthy snacks στο «Vertigo Pool Club», έναν όροφο πιο πάνω, πάντα με πανοραμική θέα.

Ξεν. «St. George Lycabettus», Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 2107416191, www.sgl.gr

TIP Τα καθημερινά happy hours αλλά και οι ΒBQ Mondays, με live cooking, δίνουν επιπλέον­ αφορμές για value for money ­επισκέψεις.

Ο χάρτης

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι

Τηλ. 2107416191

Site: https://www.sglycabettus.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/lycabettushotel/


Τα εστιατόρια