Ouzeri Aegeon

Στον αφρό της αττικής ριβιέρας


Oικείες γεύσεις με άρωμα μοντέρνας Ελλάδας, που μιλούν στο συναίσθημα και ανανεώνονται με δημιουργικές πινελιές κι έμφαση στα προϊόντα της θάλασσας, απολαμβάνουμε στο Ouzeri Aegeon, μια ξεχωριστή γαστρονομική πρόταση στο Grand Resort Lagonissi. Σε ένα μαγικό σκηνικό με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου, και υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής από το τρίο Αταίριαστοι, συνοδεύουμε το κρασί μας (από μια μελετημένη λίστα με επιλογές από τον παγκόσμιο αμπελώνα) ή το παγωμένο ούζο μας με τα πιάτα του σεφ Νίκου Κουτρουμπάνου που γιορτάζουν το καλοκαίρι.

Ξεχωριστές επιλογές οι σουπιές με φρέσκο μάραθο και σέσκουλα σε λεμονάτη σάλτσα Μαλαγουζιάς, το κριθαρότο με φρέσκο ροφό σε ζωμό οστρακοειδών, μαύρα ντοματίνια και ζαφορά, η σφυρίδα φρικασέ με άγρια χόρτα, μυρωδικά και μαραθόριζα αλλά και το κεμπάπ με ψητό ταλαγάνι, πιτάκια και γιαούρτι καπνιστής πάπρικας σε σαλάτα πλιγούρι.

Ξεν. «Grand Resort Lagonissi», 40ό χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι, 2291076000, www.lagonissiresort.gr

ΤΙΡ Η δημιουργική ματιά στην ελληνική κουζίνα αποτυπώνεται και στα επιδόρπια, όπως το τσουρέκι µε πορτοκάλι και βανίλια, που σερβίρεται µε παγωτό καϊµάκι.

Ο χάρτης

(ξεν. «Grand Resort Lagonissi») 40ό χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι

Τηλ. 2291076000

Site: http://www.lagonissiresort.gr

Facebook: https://www.facebook.com/GrandResortLagonissi/


Τα εστιατόρια