Thea Terrace

Όλη η Αθήνα στο πιο όμορφο κάδρο  


Eίναι πραγματικά μαγικό το πόσο όμορφη μοιάζει η Αθήνα όταν την κοιτάζεις από το σωστό κάδρο. Ένα από τα καλύτερα πόστα του κέντρου έχει πιάσει το «Thea Terrace», από τον έβδομο όροφο του «Central Hotel» στο Σύνταγμα, και προσφέρει την πιο συναρπαστική θέα της πόλης. Η Ακρόπολη μιαν ανάσα μακριά, ο ναός του Ηφαίστου και το Ερεχθείο σε πρώτο πλάνο, τα Αναφιώτικα και η Πλάκα στα πόδια σου, ενώ στο βάθος ο Λυκαβηττός σε προκαλεί να σηκώσεις το βλέμμα σου και να το αφήσεις να φτάσει μέχρι και τη θάλασσα που φαίνεται στον ορίζοντα.

Καφές, ουζάκι και μπίρες σε περιμένουν στα ήσυχα και δροσερά τραπέζια του από τις 11 το πρωί μέχρι τη μία το βράδυ, ενώ κλασικά κοκτέιλ αλλά και signature προτάσεις, με την υπογραφή του mixologist Αλέξανδρου Γκικόπουλου, συμπληρώνουν ιδανικά τη θέα όταν σουρουπώνει. Τα βράδια του καλοκαιριού, από τις 6 μέχρι και τις 11.30 μ.μ., μπορείς να γευτείς μεσογειακή κουζίνα με πιάτα για όλους, από σαλάτες και ζυμαρικά μέχρι γευστικά μπέργκερ και πιάτα με κοτόπουλο, μοσχαρίσιο rib eye, ψαρονέφρι, ιβηρικό χοιρινό και φιλέτο σολομού, που επιμελείται ο σεφ Γιώργος Ονάσογλου.

Ξεν. «Central Hotel», Απόλλωνος 21, Σύνταγμα, 2103234350, www.centralhotel.gr, https://www.facebook.com/Thea-Terrace-Bar-Central-Hotel-284261765015406/  

TIP Το ιδανικότερο σημείο για να δώσεις ραντεβού οποιαδήποτε στιγμή της μέρας στο κέντρο της πόλης.

Ο χάρτης

(ξεν. «Central Hotel») Απόλλωνος 21, κέντρο

Τηλ. 2103234350

Site: https://www.centralhotel.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/Thea-Terrace-Bar-Central-Hotel-284261765015406/


Τα εστιατόρια