Ορίζοντες Λυκαβηττού

Αξεπέραστο πανοραμίκ 


H θέα από τη βεράντα του σου κόβει πραγματικά την ανάσα. Το βλέμμα, αφού σταθεί στην Ακρόπολη, φτάνει μακριά, μέχρι τη θάλασσα. Με το που πιάνει δε να σουρουπώνει και η πόλη γίνεται ένα φωτεινό ψηφιδωτό κάτω από τα πόδια σου, στο πολυτελές, σκαρφαλωμένο στο λόφο του Λυκαβηττού εστιατόριο του Ομίλου Καστελόριζο, το σκηνικό γίνεται ακόμη πιο ρομαντικό.

Διαλέξτε ένα ωραίο κρασί και ανακαλύψτε τις καλοκαιρινές γεύσεις του executive chef Μίλτου Αρμένη και του chef de cuisine Νίκου Κουτρουμπάνου: μυλοκόπι στη σχάρα με άνηθο, κολοκύθι και παντζάρι, τσιπούρα αλά προβενσάλ με λαχανικά και βότανα, αρνίσιο κότσι με δεντρολίβανο, φρέσκια ντομάτα και πουρέ μελιτζάνας, χοιρινά φιλετάκια στη σχάρα, με κουρκουμά, σκόρδο και λευκό κρασί... Όποια πορεία κι αν διαλέξετε, στερια­νή ή θαλασσινή, μη χάσετε στο τέλος το σπιρτόζικο σεμιφρέντο λεμόνι με κραμπλ λευκής σοκολάτας. Εκτός αν είστε chocoholic, οπότε θα σας παραπέμψουμε στο σουφλέ βελγικής σοκολάτας Callebaut. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι με οποιαδήποτε κράτηση στους «Ορίζοντες» έχετε έκπτωση και στο τελεφερίκ.

Λόφος Λυκαβηττού, 2107227065, 2107210701, www.orizonteslycabettus.gr, Orizontes Lycabettus

TIP Η φέτα σε απρόσμενους συνδυασμούς είναι must. Δοκιμάστε τη στη σαλάτα με καρπούζι, κόκκινο κρεμμύδι, δυόσμο και πέρλες βαλσαμικού και τυλιγμένη σε φύλλο κρούστας, με ταχίνι και μαρμελάδα από φρούτα του δάσους.

Ο χάρτης

Αριστίππου 1, Λόφος Λυκαβηττού

Τηλ. 2107210701

Site: http://www.orizonteslycabettus.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/orizonteslycabettus/


Τα εστιατόρια