The Zillers

Cool τετ-α-τετ με την Ακρόπολη

 


H απίθανη βεράντα του, ακριβώς απέναντι από τον ιερό βράχο, είναι από μόνη της λόγος να ­περάσεις το κατώφλι. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι­ ο μόνος. Με σύγχρονη αισθητική – highlights ο εντυπωσιακός κάθετος κήπος και το μαρμάρινο μπαρ –, μια υψηλών επιδόσεων κουζίνα (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018) και μια σοβαρή λίστα κοκτέιλ, εναρμονισμένη με τις σύγχρονες τάσεις του bartending, το «Zillers» είναι σίγουρα από τις must επιλογές του αθηναϊκού κέντρου.

Μια πλούσια σαλάτα με πολύχρωμα ντοματίνια, σταμνοτύρι, καραμέλα ελιάς, χαρούπι και κρίταμο τουρσί, που ακτινοβολεί ελληνικότητα, ένα μελανούρι ταρτάρ με φράουλα, λάιμ, μαγιονέζα ρόκας και άνθη σαμπούκου κι ένα μαγιάτικο με καπνιστή μελιτζάνα, ρομέσκο μαύρου σκόρδου και αλμυρίκια είναι μόνο λίγα από τα καλοκαιρινά πιάτα της Κωνσταντίνας Φάκλαρη που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Όσο για τον νέο ένθετο κατάλογο του Γιάννη Σαμαρά και των head bartenders Γιώργου Σαρμαντά και Χρυσάνθης Μπίζιου, εμπλουτίζει την ήδη γοητευτική συλλογή με μια σειρά κοκτέιλ εμπνευσμένων από τους πάγκους και τα μανάβικα της πόλης: εκεί θα ανακαλύψετε το Valeria (Campari, γιασεμί, 3 Cents Aegean Tonic), το Summer & Tonic (Bankes London Dry Gin σιγομαγειρεμένο με φράουλες και ροδάκινα και Schweppes Indian Tonic Water) και το Amvrosia (τσίπουρο Δεκαράκι, σύκο, φρέσκο λεμόνι και σιρόπι κύμινου).

Ξεν. «The Zillers», Μητροπόλεως 54, κέντρο, 2103222277, www.thezillersathenshotel.com,
The Zillers Athens Boutique Hotel

TIP
Μην παραλείψετε να τσεκάρετε και τη λίστα κρασιών, που αποτυπώνει διαφορετικά στιλ και τερουάρ του ελληνικού αμπελώνα – ωραίες και οι επιλογές σε ποτήρι.

Ο χάρτης

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο

Τηλ. 2103222277

Site: https://thezillersathenshotel.com/

Facebook: https://www.facebook.com/TheZillersAthens/


Τα εστιατόρια