Kohylia

Εξωτική πολυτέλεια με φόντο το Αιγαίο


Το πρώτο εστιατόριο που σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι κοσμοπολίτικη πολυτέλεια δίπλα στη θάλασσα είναι τα «Kohylia». Το εμβληματικό spot του ξενοδοχείου Lagonissi Resort συνδυάζει μαγική τοποθεσία, ξεχωριστό resort ντιζάιν, με αναφορές στην Άπω Ανατολή, και κουζίνα που σε ταξιδεύει στην Πολυνησία και την Ασία.

Στο πλέον ατμοσφαιρικό σκηνικό σε ντεκ πάνω στη θάλασσα, ο σεφ Arnel Bravo υπογράφει ένα global ethnic μενού γεμάτο αρώματα και γευστικές εντάσεις, με πιάτα όπως το σεβίτσε σφυρίδας και σολομού με φύλλα σίσο, ραπανάκι, πιπερόριζα, σάλτσα γιούζου και ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, το ψιλοκομμένο μοσχάρι γάλακτος με αβγό και σάλτσα ασάδο σε αχνιστά ψωμάκια bao buns, το φιλέτο black cod στο φούρνο με κόκκινη σάλτσα μίσο και τα φιλετάκια μόσχου με τραγανές πατάτες allumette και σάλτσα τεριγιάκι. Οι sushi lovers θα απολαύσουν τις ιδιαίτερες λιχουδιές, όπως νιγκίρι αχινού και μάκι με βασιλικό ­κάβουρα, μάνγκο και τομπίκο στο ξεχωριστό sushi menu από τον master Eric De Leon.

Ξεν. «Grand Resort Lagonissi», 40ό χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι, 2291076000, https://www.lagonissiresort.gr/dining/athens-restaurant-kohylia/

TIP Συνοδεύστε τις επιλογές σας με εξαιρετικά κρασιά αλλά και κοκτέιλ από μια λίστα με καλοφτιαγμένα classics και signature προτάσεις, όπως και δροσερά mocktails.

Ο χάρτης

(ξεν. «Grand Resort Lagonissi») 40ό χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι

Τηλ. 2291076000

Site: https://www.lagonissiresort.gr/dining/athens-restaurant-kohylia/

Facebook: https://www.facebook.com/GrandResortLagonissi


Τα εστιατόρια