Villa Grigio 46

Aperitivi e vino bar σε έναν κήπο-όνειρο


Mε το που μπαίνεις στον ατμοσφαιρικά φωτισμένο κήπο του «Villa Grigio 46» στο Παλαιό Φάληρο, δίπλα στην αρχοντική μονοκατοικία με τα ψηλά δέντρα, τα τραπεζάκια με τις μοντέρνες φερφορζέ καρέκλες, τα φαναράκια και τα ανθισμένα λουλούδια, δεν αργείς να βρεθείς σε χαλαρό mood διακοπών. Το «αδερφάκι» του εστιατορίου «Da Bruno» τιμά την ιταλική κουλτούρα του aperitivo με όλη τη γνώση και το μεράκι του ειδικού, έχοντας δημιουργήσει μια πρόταση που ταιριάζει γάντι για after office ποτό και ποιοτικό τσιμπολόγημα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εκλεκτό καφέ, aperitivi και μια εξαιρετική wine list με 85 ελληνικές και διεθνείς ετικέτες και με το ποτήρι! Τα κοκτέιλ εδώ ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, με επιλογές ιταλικής έμπνευσης όπως το Sgroppino ή το Bicicletta και in-house συνταγές όπως η Sangria Bianca ή το κοκτέιλ με άρωμα τρούφας, χωρίς να λείπουν και τα classic Negroni, Aperol spritz ή Bellini. Ολα συνοδεύονται –χωρίς χρέωση– από φινετσάτα ιταλικά fingerfoods, όπως tramezzini με ντοματίνια και μοτσαρέλα, με προσούτο και μαριναρισμένο αχλάδι ή φοκατσίνια με μελάνι σουπιάς.

Αγίου Αλεξάνδρου 46 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο, 2109818959, www.villagrigio46.gr, Villa Grigio 46 

TIP Το brunch κάθε Κυριακή έχει αυθεντικό άρωμα Ιταλίας, ενώ εδώ παίρνουν σοβαρά και την υπόθεση «μουσική» με DJ σε funky, jazz και swing ρυθμούς.

Ο χάρτης

Αγίου Αλεξάνδρου 46 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο

Τηλ. 2109812080

Site: http://www.villagrigio46.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/villagrigio/


Τα εστιατόρια