Νησιώτισσα

Μύρισε θάλασσα στην Πεντέλη  


Πνιγμένη στο πράσινο, η ολόλευκη βεράντα της «Νησιώτισσας» στην Πεντέλη είναι το απόλυτο αντίδοτο στον καλοκαιρινό καύσωνα, όταν αυτό που θέλουμε είναι ένα ουζάκι, με τα τζιτζίκια να ακούγονται στο βάθος. Εδώ και 20 χρόνια η ποιοτική value for money πρόταση των αδερφών Κυριακόπουλων αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις των θαλασσινών γεύσεων από όλο το λεκανοπέδιο (γι’ αυτό και οι κρατήσεις είναι απαραίτητες), ανάμεσα στους οποίους και πολλοί επώνυμοι, που έχουν τη «Νησιώτισσα» για στέκι τους.

Η πρόσφατη ανακαίνιση έδωσε άλλον αέρα στο χώρο, που έχει πλέον τριπλασιαστεί σε μέγεθος, επιτρέποντας έτσι τη φιλοξενία εκδηλώσεων, τα γευστικά must όμως παραμένουν σταθερά και απολαυστικά: από τα ολόφρεσκα όστρακα και την καραβιδόψιχα (τηγανητή, αχνιστή, ψητή) μέχρι το κριθαρότο γαρίδας και τα εκλεκτά ψάρια αποκλειστικά από επιλεγμένους ψαροντουφεκάδες. Υπέροχο φινάλε με ένα κέρασμα από γλυκά, φρούτα και λικέρ.

Λεωφ. Πεντέλης 168, Άνω Βριλήσσια, 2108032957, Νησιωτισσα

TIP
Συνοδεύστε το γεύμα σας με κάποια επιλογή από την πληρέστατη γκάμα της «Νησιώτισσας» σε ούζα, τσίπουρα και άλλα αποστάγματα από καθιερωμένους και μικρούς παραγωγούς.

Ο χάρτης

Λεωφ. Πεντέλης 168, Άνω Βριλήσσια

Τηλ. 2108032957

Site:

Facebook: https://www.facebook.com/Νησιωτισσα-516324498539580/


Τα εστιατόρια