Da Bruno

Αυθεντική Ιταλία στον κήπο με τις μπουκαμβίλιες 


Tώρα το καλοκαίρι έχουμε έναν ακόμη λόγο να βάλουμε στο πρόγραμμά μας το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου που εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες έχει καθιερωθεί στη συνείδησή μας ως ένα από τα πιο αυθεντικά και ποιοτικά της πόλης.

Ο υπέροχος κήπος της όμορφης μονοκατοικίας στήνει το πιο δροσερό και ρομαντικό σκηνικό για να απολαύσουμε τις signature γεύσεις του «Da Bruno», όπως η πίτσα με μαύρο ζυμάρι, φρέσκια ντομάτα, μοτσαρέλα, καπνιστό σολομό και αβοκάντο, το κριθαρότο με φρέσκα όστρακα, σκόρδο, μαϊντανό, καυτερή πιπεριά και σάλτσα λευκού κρασιού, ή τα σκαλοπίνια από μοσχαράκι γάλακτος με προσούτο και σάλτσα λευκού κρασιού με φασκόμηλο. Η εξαιρετική wine list, που περιλαμβάνει 85 ετικέτες επιλεγμένων ιταλικών κι ελληνικών κρασιών αλλά και μια ολόκληρη συλλογή από digestifs, και το έμπειρο σέρβις ολοκληρώνουν την αυθεντική ιταλική γευστική εμπειρία.

Αγίου Αλεξάνδρου 46, Παλαιό Φάληρο, 2109818959, www.dabruno.gr

TIP Πολύ έξυπνη και value for money ιδέα τα μενού του μήνα που μας δίνουν την ευκαιρία να δοκιμάσουμε ποικιλία προτάσεων σε ιταλικές μερίδες (λίγο μικρότερες αλλά πάντα με τη γνωστή ποιότητα «Da Bruno») με έμφαση στα προϊόντα εποχής.

Ο χάρτης

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο

Τηλ. 2109818959

Site: http://www.dabruno.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/dabruno46


Τα εστιατόρια