Poseidon Hotel

Το hot spot της παραλιακής  


Aναζωογονητικές βουτιές στην πισίνα με φόντο τον Σαρωνικό, sunset cocktails με πανοραμική θέα στο ατμοσφαιρικό «The Skybar 360°», δροσερές βουτιές στην παραλία με τη σκιερή καλαμωτή, ουζάκι και κλασικές γεύσεις ελληνικού καλοκαιριού στην «Taverna» δίπλα στη θάλασσα... Με πολλά, διαφορετικά σενάρια διακοπών στην πόλη, πάντα ξεχωριστά και value for money, το «Poseidon Hotel» στο Παλαιό Φάληρο έχει κερδίσει εδώ και χρόνια περίοπτη θέση στην καλοκαιρινή μας ατζέντα, την οποία και διατηρεί χάρη στη σταθερή ποιότητα και την ευφάνταστη ανανέωση.

Η πισίνα του «Skybar 360°» στον 8ο όροφο αλλά και η οργανωμένη παραλία με το beach service είναι δύο δροσεροί all day μικρόκοσμοι διακοπών, ενώ στο rooftop cocktail bar οι lounge ήχοι φτιάχνουν ατμόσφαιρα παρέα με signature cocktails, όπως το Poseidon Skyfall με τζιν, ροδάκινο, λίτσι και φρέσκο χυμό λάιμ αλλά και κράνμπερι, με φόντο τη φωτισμένη Ποσειδώνος και την Αίγινα στο βάθος.

Λεωφ. Ποσειδώνος 72, Παλαιό Φάληρο, 2109872000, http://poseidonhotel.com.gr, [email protected], Poseidon Athens Hotel

TIP Το «Poseidon Beach Bar» προσφέρει γρήγορο και ποιοτικό­ σέρβις στις ξαπλώστρες, ενώ η «Taverna» απαντά με ­ψαράκια και κρεατικά στη σχάρα, μεζέδες και μαγειρευτά.

Ο χάρτης

(ξεν. «Poseidon») Λεωφ. Ποσειδώνος 72, Π. Φάληρο

Τηλ. 2109872000

Site: http://poseidonhotel.com.gr

Facebook: https://www.facebook.com/poseidonathenshotel/?ref=br_rs


Τα εστιατόρια