Première

Γαστρονομία εις ύψος  


Xρυσοσκουφάτη γαστρονομική εμπειρία σε συνδυασμό με μία από τις ομορφότερες βεράντες της πόλης, με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, στον Λυκαβηττό και στο skyline της πόλης, δεν βρίσκεις συχνά, γι’ αυτό και το Première στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Ο ταλαντούχος σεφ Μιχάλης Νουρλόγου, στην πιο ώριμη κι ενδιαφέρουσα φάση του, εξελίσσει την τολμηρή μοντέρνα κουζίνα του παρουσιάζοντας πιάτα με έντονη προσωπικότητα, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε à la carte. Νέα πιάτα που κάνουν αίσθηση το ταρτάρ μοσχάρι με παγωτό μουστάρδα, το χέλι στη σχάρα με παντζάρι κι εσπεριδο­ειδή, το λαβράκι φιλέτο με αλμυρίκια και μπεαρνέζ λεμόνι, το σιγομαγειρεμένο αρνί με μελιτζάνα, γιαούρτι και ντομάτα αλλά και το διάφραγμα με πουρέ πατάτας και σάλτσα με Port.

Ξεν. Athenaeum InterContinental, Λεωφ. Συγγρού 89-93, Νέος Κόσμος, 2109206000, www.athenaeumicathens.com, Première Restaurant & Lounge Bar

TIP Σημείο αναφοράς η walk-in κάβα του Première με τις 300 ετικέτες από την Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ το Première Bar προτείνει πρωτότυπα κοκτέιλ σε συνδυασμό με ξεχωριστές bar food μοιρασιές.

Ο χάρτης

(ξεν. «Athenaeum InterContinental») Λεωφ. Συγγρού 89-93, Ν. Κόσμος

Τηλ. 2109206000

Site: http://athenaeum.intercontinental.com/restaurants-and-bars/premiere2

Facebook: https://www.facebook.com/premiererestaurantandloungebar/


Τα εστιατόρια