Frankie

Το ιταλικό... alter ego του «Νice ’n’ Easy» είναι το ίδιο bio-ανήσυχο, έχει την ίδια φιλοσοφία αναζήτησης υλικών και ξεκινάει κι εκείνο από το πρωί με καφέ και πρωινό/brunch (καθημερινά). Ντιζάιν και νοσταλγία δένουν πολύ όμορφα στο ντεκόρ, ενώ η κουζίνα παίζει μεταξύ ρουστίκ και μοντέρνου, δίνοντας έμφαση στα φρέσκα, χειροποίητα ζυμαρικά, χωρίς να ξεχνά και την πίτσα, την οποία ψήνει στον ξυλόφουρνο του ισογείου. Όλα τα παραπάνω θα τα συνοδεύσετε με κρασί ή/και κοκτέιλ.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €35

Πληροφορίες:

Από το πρωί.

Σχετικά άρθρα

"Frankie": Ιταλική κουζίνα με cosy διάθεση

Λίγο το όνομα, λίγο η χάρη, αλλά και η μουσική που κάπου στο βάθος συνοδεύει κομψά το γεύμα σου, στο "Frankie" με τη νεοϋορκέζικη ατμόσφαιρα και την αυθεντική ιταλική κουζίνα θα μπεις για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

23/12/2022

Πού θα φας και πού θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για την 13η ημέρα του Νοεμβρίου, μετά το σημαντικό αθλητικό event.

"Frankie"

Ιταλικά "πειράγματα"

Οδός Σκουφά, η νόστιμη του Κολωνακίου

Νέα στέκια αλλά και κλασικές αξίες δίνουν τον τόνο στον πάντα ζωντανό δρόμο του Κολωνακίου που φέρνει στο τραπέζι μας γεύσεις του κόσμου για κάθε διάθεση.

6 ραντεβού με τη γαλοπούλα για το φετινό Thanksgiving

Μπορεί πέρσι να στερηθήκαμε τη δυνατότητα να τη γιορτάσουμε έξω, η φετινή Ημέρα των Ευχαριστιών ωστόσο πλησιάζει (25/11) και εμπνέει τα εστιατόρια της πόλης για ειδικά μενού με πρωταγωνίστρια τη γαλοπούλα... όπως Αμερική.

Ξεχάστε την pizza, είναι η ώρα της pinsa

Αυτή η οβάλ ξαδέρφη της pizza με το πανάλαφρο ζυμάρι, που ωριμάζει αργά και είναι ιδιαίτερα περιεκτικό σε υγρασία, έχει έρθει για να μείνει.

«Frankie»: Στη Little Italy της Αθήνας

Με όνομα εμπνευσμένο από τον μεγάλο Frank Sinatra, η μοντέρνα ιταλική πρόταση του ομίλου «nice n easy group» έφερε δυνατή αύρα από τη νεοϋορκέζικη Little Italy στην Αθήνα.