«Frankie»: Στη Little Italy της Αθήνας

Με όνομα εμπνευσμένο από τον μεγάλο Frank Sinatra, η μοντέρνα ιταλική πρόταση του ομίλου «nice n easy group» έφερε δυνατή αύρα από τη νεοϋορκέζικη Little Italy στην Αθήνα.

«Frankie»: Στη Little Italy της Αθήνας

Με όνομα εμπνευσμένο από τον μεγάλο Frank Sinatra, η μοντέρνα ιταλική πρόταση του ομίλου «nice n easy group» έφερε δυνατή αύρα από τη νεοϋορκέζικη Little Italy στην Αθήνα. Πιστό στη farm-to-table φιλοσοφία του ομίλου και με μεγάλη αγάπη για τις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, το πολύ ξεχωριστό αυτό all day concept με τον μοντέρνο ιταλικό αέρα βρήκε αμέσως τη θέση του στον γευστικό χάρτη της πόλης, γι’ αυτό κι εκτός από το Κολωνάκι πλέον το βρίσκουμε και στη Νέα Ερυθραία. Και τα δύο φιλόξενα στέκια εφαρμόζουν πλήρως τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής που ισχύουν για όλα τα μέλη του ομίλου «nice n easy group», ενώ ανοίγουν από νωρίς το πρωί με brunch και ιταλικά σνακ, αρωματικούς καφέδες και ροφήματα.

«Frankie»: Στη Little Italy της Αθήνας - εικόνα 1

Κατόπιν αναλαμβάνει δράση ο εντυπωσιακός ξυλόφουρνος από τον οποίο βγαίνουν υπέροχες πίτσες φτιαγμένες με προζύμι και βιολογικό αλεύρι και στην ανοιχτή κουζίνα τον πρώτο λόγο έχουν τα χειροποίητα ζυμαρικά, που παρασκευάζονται επιτόπου. Οι γεύσεις καλύπτουν ένα πολύ ευρύ φάσμα, από μια all time classic καρμπονάρα με σπαγγέτι μέχρι μια πολύ ιδιαίτερη vegan pizza με μπρόκολο ή καπνιστή μελιτζάνα, χωρίς να λείπουν κι επιλογές όπως ο θαυμάσιος σολομός, που ψήνεται στο φούρνο, με κρούστα από μυρωδικά και λιναρόσπορο. Ό,τι κι αν παραγγείλετε θα το συνοδεύσετε με μια μεγάλη γκάμα από ελληνικά και ιταλικά κρασιά, ενώ οι υπηρεσίες ντελίβερι μάς βάζουν σε πειρασμό για μια τέλεια θεματική βραδιά στο σπίτι.

Περισσότερες πληροφορίες

Frankie

Σκουφά 42, Κολωνάκι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.