Δράμι

Ζήκο-Ζήκο, είσαι εδώ; Το πολύχρωμο, δημοφιλές «Δράμι» καλλιεργεί δημιουργικά το νεο-παραδοσιακό στιλ, τόσο στην Αγία Βαρβάρα, όπου και ξεκίνησε, όσο και στο νεότερο «αδερφάκι» της Γλυφάδας. Πολλές γενιές ελληνικών μπακάλικων ζωντανεύουν στη σάλα του, όπου θα δεις νταμιτζάνες, παλάντζα, κιβώτια μπίρας, φακελάκια μπαχαρικών, κονσέρβες και λάμπες πετρελαίου, ενώ η μεζεδο-γκάμα του έχει και θαλασσινή και κρεατική πλευρά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€22 - €25

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Γιορτινό grazing στη Γλυφάδα

Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος τριγυρνάει και τσιμπολογάει στα εστιατόρια της Γλυφάδας ή αλλιώς κάνει grazing στην ανερχόμενη all-day shopping & dining πιάτσα, για να χρησιμοποιήσουμε τον αμερικάνικο όρο που κατά λέξη σημαίνει «βόσκοντας» και έχει εξελιχθεί σε προσφιλή τάση του γευστικού lifestyle.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/12/2015

12 νόστιμες προτάσεις για την Καθαρά Δευτέρα

Μέρα νηστείας, μέρα αργίας, μέρα λαγάνας και ταραμά: αρκετοί χώροι έχουν σκοπό να τηρήσουν τις παραδόσεις και να σφυρίξουν την έναρξη της Σαρακοστής.

6 ταβέρνες για ν’ ανοίξουμε το Τριώδιο

Mε το Τριώδιο να ανοίγει νωρίς νωρίς φέτος, ιδού έξι ωραίες ταβέρνες για να το γλεντήσουμε!

Δράμι / Γλυφάδα

Ένα πολύ όμορφο εστιατόριο που ξεκίνησε την καριέρα του στην Αγία Βαρβάρα κι επεκτείνει τη δράση του και στη Γλυφάδα.

Έξι στάσεις στην καλοκαιρινή Γλυφάδα

Μια πυξίδα που δείχνει (αθηναϊκό) Νότο κι έξι γευστικά σενάρια με διαφορετικά συστατικά, σε μια δημοφιλή πιάτσα που παίζει αναντίρρητα σε πολλά ταμπλό.

To «Δράμι» έγινε... διπλό

To γνωστό μεζεδοπωλείο της Αγίας Βαρβάρας μόλις απέκτησε δεύτερη έδρα, εξίσου νοσταλγική, στην Γλυφάδα.