To «Δράμι» έγινε... διπλό

To γνωστό μεζεδοπωλείο της Αγίας Βαρβάρας μόλις απέκτησε δεύτερη έδρα, εξίσου νοσταλγική, στην Γλυφάδα.

To «Δράμι» έγινε... διπλό

Πρωτοεμφανίστηκε το 2005 στην Αγία Βαρβάρα, έχοντας μια από τις πιο πειστικές σκηνογραφίες μπακαλο-μεζεδοπωλείου που έχουμε δει. Τώρα το «Δράμι», έχοντας ενδιαμέσως σερβίρει πολλές παρτίδες μεζέδες πάνω σε τραπέζια στρωμένα με φύλλο λαμαρίνας από κονσέρβες της ΖΑΝΑΕ, αποκτά μια δεύτερη έδρα στη Γλυφάδα, αεράτη και φωτεινή, που ρίχνει κι άλλη νοσταλγία στη ζυγαριά –βλ. άπειρα βαζάκια και μπουκαλάκια στα ράφια, ποτιστήρια που κρέμονται από το ταβάνι, γλαστράκια με μυριστικά, λαδόκολλα στα τραπέζια... Το γευστικό στιλ είναι το ίδιο, όπερ σημαίνει μποχτσαδάκια, γκιουζλεμέδες, φωλιά κοτόπουλου με καπνιστό τυρί, πανσετάκια κ.α. πολλά. Περισσότερα μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Δράμι

Σίφνου 4 & Χανίων 47, Αγία Βαρβάρα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Δράμι

Φιλικής Εταιρείας & Λαοδίκης 22, Γλυφάδα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.