Mezze Glyfada

Αύρα παλιάς Αθήνας στο κέντρο της Γλυφάδας: στο μεζεδοπωλείο του ομίλου Καστελόριζο το σκηνικό με τις γοητευτικές πολυκαιρισμένες πόρτες και τα παντζούρια από παλιά αθηναϊκά σπίτια στους τοίχους και τις σιδεριές από μπαλκόνια στο ταβάνι είναι καλαίσθητα νεο-νοσταλγικό. Οι θαλασσινές και κρεατικές ιδέες στον κατάλογο δίνουν εύγευστες επιλογές και στα δύο τερέν. Μαζί τους ούζα, τσίπουρα και κοκτέιλ με μαστίχα και ρακή.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Πού τρώει τώρα η Γλυφάδα

Όλες οι διευθύνσεις που χρειάζεστε για να περάσετε ζάχαρη στη ντίβα των Νοτίων Προαστίων, πριν, μετά, ή κι ανάμεσα από τα γιορτινά σας ψώνια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
17/12/2023

Mezze Glyfada

Νοσταλγία... with a twist

Mezze Glyfada: Βάζουμε στη μέση αγαπημένες γεύσεις με δημιουργική διάθεση

Η ελληνική δημιουργική κουζίνα με τη σφραγίδα του ταλαντούχου σεφ Βασίλη Καφαλούκου ταίριαξε πολύ στο δημοφιλές στέκι της Αγγέλου Μεταξά στη Γλυφάδα, κι έτσι το φετινό καλοκαίρι ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία στο μενού, πάντα με τα υψηλά στάνταρ του Ομίλου Καστελόριζο.

Delivery με θέμα: Ελληνική βραδιά γεμάτη νοστιμιά

10 αγαπημένα στέκια από το κέντρο της πόλης ως τα βόρεια και τα νότια προάστια μας ανοίγουν την όρεξη για σπιτικά τραπέζια φορτωμένα με προχωρημένους ελληνικούς μεζέδες, εκλεκτά μαγειρευτά αλλά και σπέσιαλ κρητικές γεύσεις.

Νέες μεζεδοφάσεις ευφραίνουν καρδίαν

Ο μεζές, ο κλασικός και ο δυσεύρετος, ο ψαγμένος και ο δημιουργικός, επιστρέφει σε καινούργια γευστικά σενάρια που γράφονται από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Ρόδο και την Κρήτη.

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα

5 ενδιαφέροντα events για κάθε γούστο υπόσχονται νόστιμες εξόδους την πιο ερωτική εβδομάδα του χρόνου.

Ειδική μεζεδο-βραδιά στο «Mezze Glyfada»

Το όμορφο μεζεδοπωλείο του ομίλου Καστελόριζο υποδέχεται το βολιώτικο «Μεζέν» για μια σπέσιαλ βραδιά στη Γλυφάδα (13/2).