Mezze Glyfada: Βάζουμε στη μέση αγαπημένες γεύσεις με δημιουργική διάθεση

Η ελληνική δημιουργική κουζίνα με τη σφραγίδα του ταλαντούχου σεφ Βασίλη Καφαλούκου ταίριαξε πολύ στο δημοφιλές στέκι της Αγγέλου Μεταξά στη Γλυφάδα, κι έτσι το φετινό καλοκαίρι ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία στο μενού, πάντα με τα υψηλά στάνταρ του Ομίλου Καστελόριζο.

Mezze Glyfada: Βάζουμε στη μέση αγαπημένες γεύσεις με δημιουργική διάθεση

Η ελληνική δημιουργική κουζίνα με τη σφραγίδα του ταλαντούχου σεφ Βασίλη Καφαλούκου ταίριαξε πολύ στο δημοφιλές στέκι της Αγγέλου Μεταξά στη Γλυφάδα, κι έτσι το φετινό καλοκαίρι ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία στο μενού, πάντα με τα υψηλά στάνταρ του Ομίλου Καστελόριζο. Πιστό στη value for money φιλοσοφία και στην cosy ατμόσφαιρα που το έχουν καθιερώσει, το φιλόξενο εστιατόριο τολμάει να ανανεώνει με φαντασία αγαπημένες ελληνικές γεύσεις παντρεύοντάς τις με έθνικ επιρροές. Ο κομψός, χαρούμενος χώρος, ό,τι πρέπει για κλείσιμο μιας βόλτας στη Γλυφάδα, αρέσει στις παρέες, όπως άλλωστε και τα μοντέρνα πιάτα με ελληνικές ρίζες που μοιράζονται στη μέση.

Mezze Glyfada: Βάζουμε στη μέση αγαπημένες γεύσεις με δημιουργική διάθεση - εικόνα 1

Ξεχωριστές επιλογές, που αναδεικνύουν το χαρακτήρα της κουζίνας, είναι το χταπόδι σε κενό αέρος με τζατζίκι παντζαριού, πούδρα ελιάς και τζελ μαύρου σκόρδου, το Greek style ceviche με leche de tigre χωριάτικη και γκασπάτσο πιπεριάς, η στριφτόπιτα με ελληνικά τυριά και μέλι και τα σουτζουκάκια κοτόπουλο με χειροποίητο πελτέ και σουμάκ. Επίσης, και φέτος, ο Γρηγόρης Χέλμης του «Με ζεν» υπογράφει έναν κατάλογο με 7 πιάτα, με νοστιμιές όπως η χειροποίητη λούζα τόνου και το πρόβειο μπιφτέκι.

Περισσότερες πληροφορίες

Mezze Glyfada

Φοίβης 11 & Αγγ. Μεταξά 34, Γλυφάδα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.