Παπαϊωάννου

Ναυαρχίδα της αυτοκρατορίας του Γιώργου Παπαϊωάννου, διάσημου για την ικανότητά του να συλλέγει μόνο κορυφαίας ποιότητας θαλασσινούς θησαυρούς στις κουζίνες του, το εστιατόριο του Μικρολίμανου εκπέμπει αρχοντιά και κομψότητα ήδη από τη μινιμαλιστική, ντυμένη σε λευκά λινά σάλα του. Τη φινέτσα αυτήν αντανακλούν και τα πιάτα του, με ψησταριά και τηγάνι να ανεβάζουν την ψαροφαγική απόλαυση σε άλλο επίπεδο, αλλά και μαγειρευτά, όπως οι αχνιστές καραβιδοουρές, οι ροφομακαρονάδες και τα κριθαρότα θαλασσινών, να ακολουθούν κατά πόδας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€70 - €120

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κυρ. μόνο μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Αφιέρωμα: Εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά, για όλη την Σαρακοστή

Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα δείτε τις προτάσεις μας για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
14/03/2024

8 αγαπημένα γευστικά στέκια του Πειραιά για τις πρώτες μας μετροβόλτες

Το σαββατοκύριακο που πλησιάζει προσφέρει μια πρώτης τάξης αφορμή για να πάρουμε επιτέλους το μετρό για Πειραιά και μαζί μια γεύση από αγαπημένα στέκια τόσο στο μεγάλο λιμάνι όσο και στα πέριξ.

Παπαϊωάννου

Διαχρονικός πρεσβευτής της ποιοτικής ψαροφαγίας

Παπαϊωάννου

Διαχρονικός πρεσβευτής της ποιοτικής ψαροφαγίας

"Παπαϊωάννου Μικρολίμανο": ο παλιός είναι αλλιώς

Μίνιμαλ μαγειρική προσέγγιση και γιορτή της πρώτης ύλης στο πλήρως ανανεωμένο εστιατόριο του δραστήριου Γιώργου Παπαϊωάννου στο Μικρολίμανο.

Ο «Παπαϊωάννου» στήνει μια ωδή στο μπαρμπούνι

Στην πρόσφατη επίσκεψή μας, ο Γιώργος Παπαϊωάννου μας εντυπωσίασε με μια ποικιλία μπαρμπουνιών που έφερε στο τραπέζι.

Για ψάρι στο Μικρολίμανο

Λίγο προτού ξεκινήσουν τα προγραμματισμένα έργα ανάπλασης, κατηφορίζουμε σε ένα από τα πλέον χαρισματικά θαλασσινά σημεία της πρωτεύουσας και απολαμβάνουμε –τι άλλο;– φρέσκο ψάρι από τους μαέστρους του είδους.