Sale Bianco

Αυθεντική ιταλική κουζίνα, ήσυχη διακόσμηση σε γήινα χρώματα και μεγάλες τζαμαρίες που προσφέρουν πολύ φυσικό φως αλλά και ένα «σιρίτι» από πλακάκια που απεικονίζουν ντομάτες, πιπερίτσες, σκόρδα κι ελιές δίνοντας στο χώρο ένα ρουστίκ ύφος τρατορίας. Επικεφαλής στην κουζίνα ο Ιταλός σεφ Salvatore Antolina δημιουργεί ένα μενού όπου πρωταγωνιστεί η pasta fresca, ενώ δεν λείπουν τα κρεατοφαγικά πιάτα συν πολλές σαλάτες και πλούσια γλυκά. Καλά ενημερωμένη wine list με ελληνικά και ιταλικά κρασιά και επιλογές για κρασί με το ποτήρι.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €40

Πληροφορίες:

Και μεσημ. εκτός Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Νόστιμη βόλτα στη Μικρή Ιταλία της Γλυφάδας

Η πιο δημοφιλής κουζίνα στην υδρόγειο αφήνει το στίγμα και τη νοστιμιά της στα νότια. Εμείς επιλέξαμε μια πρωτοκλασάτη ιταλική εξάδα που ξεχωρίζει στη διαχρονικά hip γειτονιά της Γλυφάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
21/09/2019

Shopping στα νότια με εκλεκτές γευστικές στάσεις

Φτιάξαμε ένα λαχταριστό μαραθώνιο στα νόστιμα στέκια Γλυφάδας, Βούλας, Βουλιαγμένης, ώστε να κάνετε τα ψώνια σας στη ζωηρή αγορά της Γλυφάδας και να ξαποστάσετε για νόστιμα διαλείμματα.

Sale Bianco: Πραγματική ιταλική κουζίνα

Ο καλαίσθητος χώρος της φιλόξενης τρατορίας σε ένα στενάκι της Γλυφάδας το καλοκαίρι, λούζεται κυριολεκτικά στο φως.

Sale Bianco

Εστιατόριο

Τα ΒορΟινά: ραντεβού με τα "βόρεια" κρασιά

Η ένωση οινοπαραγωγών Οίνοι Βορείου Ελλάδος επιστρέφει για το καθιερωμένο ραντεβού της με το αθηναϊκό κοινό την Κυριακή 1/2 στη "Μεγάλη Βρεταννία", αλλά οι παράλληλες εκδηλώσεις ξεκίνησαν ήδη.

Sale Bianco

Ένα ιταλικό σημαιάκι καρφώνει στην οδό Μπότσαρη της Γλυφάδας το μενού του Salvatore Andolina, σε ένα νεόκοπο εστιατόριο που ήδη φαίνεται να έχει κερδίσει τους πιστούς του.