Sale Bianco: Πραγματική ιταλική κουζίνα

Ο καλαίσθητος χώρος της φιλόξενης τρατορίας σε ένα στενάκι της Γλυφάδας το καλοκαίρι, λούζεται κυριολεκτικά στο φως.

Sale Bianco: Πραγματική ιταλική κουζίνα

Ο καλαίσθητος χώρος της φιλόξενης τρατορίας σε ένα στενάκι της Γλυφάδας επενδύει στα ήσυχα γήινα χρώματα και, τώρα το καλοκαίρι, λούζεται κυριολεκτικά στο φως, αφού η στέγη και οι πλαϊνές τζαμαρίες αποσύρονται δίνοντας μια παιγνιώδη αίσθηση δροσιάς και άνεσης.

Sale Bianco: Πραγματική ιταλική κουζίνα - εικόνα 1

Με επικεφαλής τον Ιταλό σεφ Salvatore Antolina, από το 2010 που ξεκίνησε τη λειτουργία της, κατέκτησε τους οπαδούς της πραγματικής ιταλικής κουζίνας που έρχονται από ολόκληρη την Αθήνα για να απολαύσουν τα 23 πιάτα με pasta fresca –διαλέξτε κάποιο με τρούφα– και την πίτσα με τη λεπτή και πολύ τραγανή ζύμη που έχει αφήσει εποχή. Ακόμα, πολλές σαλάτες, tagliata, φιλέτα και σκαλοπίνια, ενημερωμένη wine list με ελληνικά και ιταλικά κρασιά (και με το ποτήρι) και γλυκά-πειρασμός όπως τα σουδάκια με παγωτό βανίλια και ζεστή σάλτσα σοκολάτας, το τσιζκέικ με φράουλες και το τιραμισού.

Μπότσαρη 10, Γλυφάδα, 2108986301, www.salebianco.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Sale Bianco

Μάρκου Μπότσαρη 10, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.