Terra Petra: Top στη διασκέδαση

Με δυνατό χαρτί την εντυπωσιακή θέα του λεκανοπεδίου, το πολυεπίπεδο all day στην Πετρούπολη αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης προσφέροντας μια χαλαρή εμπειρία εξόδου.

terra petrra

Το σημείο που κάποτε φιλοξενούσε το πρώην λατομείο του Δήμου Πετρούπολης, το καλοκαίρι του 1996 απέκτησε νέα πνοή όταν μεταμορφώθηκε από άχαρος και τραχύς τόπος βιομηχανικών εργασιών σε σημείο συνάντησης με θαμώνες που το επισκέπτονται απ’ όλη την πόλη. Ο λόγος, για το "Terra Petra", που από τα νηπιακά του βήματα ως ένας ατμοσφαιρικός πολυεπίπεδος χώρος στον οποίο συνυπήρχαν cafe, bar, εστιατόριο και μεζεδοπωλείο, κέρδισε το αθηναϊκό κοινό, αγαπήθηκε και με τα χρόνια εξελίχθηκε όμορφα παραμένοντας κλασικό πόστο της περιοχής για μια χαλαρή έξοδο κάθε ώρα της μέρας. 

Τerra Petra

Η βασική αρχιτεκτονική δομή του κτιρίου έχει διατηρηθεί και στη σημερινή του μορφή συνδυάζει βιομηχανικά στοιχεία με πινελιές σύγχρονου σχεδιασμού που πλαισιώνονται από κατάφυτους κήπους και καταπληκτική θέα σε όλα τα επίπεδά του. Η ενδιαφέρουσα κουζίνα του εστιατορίου, οι ενημερωμένες μπάρες που προσφέρουν signature αλλά και tailor-made κοκτέιλ, τα αρωματικά χαρμάνια καφέ και οι ωραίες μουσικές, αποτελούν κομμάτι μιας πλήρους εμπειρίας που ξεκινά από το πρωί και συνεχίζεται για μια ανάπαυλα εντός της μέρας ή έξοδο για γεύμα και ποτό μετά τη δύση του ηλίου, με φόντο τη θέα της φωτισμένης Αθήνας. 

Τerra Petra

Τerra Petra

Ανάλογα με την ώρα και τη διάθεση, στο "main bar" θα χαλαρώσετε ή θα διασκεδάσετε ενώ από τις πρώτες απογευματινές ώρες θα επισκεφτείτε το "food bar για φαγητό και ποτό ή  το πλήρως ανακαινισμένο "Tropical Espresso Café Bar" που θα σας υποδεχτεί στις chill-out βεράντες του για καφέ, ποικιλία ροφημάτων ή κοκτέιλ αλλά και γλυκό. Όσο για το τι θα δοκιμάσετε; Από επιλογές για brunch με παρασκευές αυγών και pancakes μέχρι πληθωρικά burgers όπως το "the hangover burger" με σάλτσα BBQ, καραμελωμένα κρεμμύδια και τηγανητό αυγό και το vegan με row no beef burger, πίτσες, ποικιλίες ψητών και ζυμαρικά όπως το νιόκι με κρέμα παρμεζάνας. Οι "σκληροπυρηνικοί" κρεατοφάγοι αναζητήστε τη χυμώδη μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος ή την μπριζόλα καπνιστού χοιρινού που μαρινάρουν σε Jack Daniel's. 

Terra Petra

Όλα τα παραπάνω καθιστούν το "Terra Petra" ιδανικό για παρέες αλλά και πιο privé συναντήσεις για τις οποίες υπάρχει φυσικά ειδικά διαμορφωμένος χώρος. Οι λάτρεις της τέχνης θα απολαύσετε τις εικαστικές τους δράσεις ενώ έμπειρη ομάδα αναλαμβάνει την άριστη διοργάνωση εκδηλώσεων παντός τύπου. 

terrapetra.gr, Facebook, Instagram, 6948388382/1

Περισσότερες πληροφορίες

Terra Petra

Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.