"Πραγματικά Μαζί" στο Street Food Festival

Το φαγητό μάς ενώνει και το μεγαλύτερο φεστιβάλ street food της χώρας ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τις πόρτες του περιμένοντάς μας να δημιουργήσουμε μοναδικές στιγμές "Πραγματικά Μαζί".

Athens Street Food Festival

Είναι πλέον αθηναϊκή παράδοση κάθε Μάιος να είναι ο μήνας του Athens Street Food Festival, του φεστιβάλ που συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες foodies, οι οποίοι σπεύδουν να δοκιμάσουν τη μεγάλη γκάμα των γευστικών προτάσεων συνοδεία πολλών εκπλήξεων και φυσικά δροσερής μπύρας.

Μπύρα ΑΛΦΑ

Φέτος λοιπόν, για τέσσερα τριήμερα (5-6-7, 12-13-14, 19-20-21 και 26-27-28 Μαΐου) το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι μάς περιμένει να απολαύσουμε "φαγητό του δρόμου" από κάθε γωνιά της γης με ταίρι την αγαπημένη μπύρα ΑΛΦΑ που στηρίζει ως μεγάλος χορηγός το φεστιβάλ - που από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσής του (2016) εξελίχθηκε σε πολυαναμενόμενο θεσμό. Μάλιστα φέτος θα απολαύσουμε γεύσεις από το Περού ως την Κίνα, από το Μεξικό ως το Βιετναμ, από την Αραβία ως την Τζαμάϊκα, από την Ιταλία ως τις ΗΠΑ, από την Ινδία ως Ιαπωνία και φυσικά από την Ελλάδα. Το φαγητό εξάλλου μας ενώνει. Την εμπειρία συμπληρώνει πάντα η μουσική από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και parties με αγαπημένους DJs.

Φεστιβάλ όπως το Athens Street Food Festival είναι μια παύση από τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας. Εδώ δημιουργούνται στιγμές και ευκαιρίες να περάσουμε διασκεδαστικές στιγμές με τους αγαπημένους μας, απολαμβάνοντας γεύσεις από κάθε γωνιά της γης, με τη συντροφιά μίας δροσερής μπύρας ΑΛΦΑ. Να βρισκόματε "Πραγματικά Μαζί" όμως, χωρίς να θεωρούμε "παρέα" μας το κινητό, με το οποίο ναι μεν θα απαθανατίσουμε κάθε στιγμή και θα τη μοιραστούμε στα social media, αλλά χωρίς η πραγματική μας παρέα να έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Μπύρα ΑΛΦΑ

Όταν είμαστε μαζί λοιπόν, ας αφήουμε εκτός "παιχνιδιού" το κοινωνικό φαινόμενο του phubbing (phone και snubbing), το φαινόμενο δηλαδή του να αγνοεί κάποιος τον συνομιλητή του και να είναι απορροφημένος στο κινητό. Οπότε, μια επίσκεψη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ΑΛΦΑ στο φεστιβάλ είναι απαραίτητη για να ζήσουμε μια αποκλειστικά mobile free εμπειρία, αφού εκεί μας περιμένουν εκπλήξεις και κερασμένη μπύρα ΑΛΦΑ, ξεχνώντας για λίγο τα κινητά και αφιερώνοντας την αμέριστη προσοχή μας την παρέα μας. 

Πραγματικά Μαζί

Και φέτος λοιπόν απογειώνουμε την εμπειρία του φαγητού της παρέας στο Street Food Festival με ωραίες μουσικές και δροσερές γλυκόπιοτες AΛΦΑ, κάνοντας την απόλαυση απολαυστικότερη, Πραγματικά Μαζί, περνώντας ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους μας. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.