Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το 'Birdman Japanese Bar & Grill', γνωστό για τη λατρεία του για τα listening bars αλλά και την έμπνευση που αντλεί από αυτά, συνεχίζει να πρωτοστατεί στη σύνδεση της μουσικής με την εμπειρία του φαγητού. Έτσι, δημιουργεί μια νέα σειρά από events, όπου δημιουργοί και πρωταγωνιστές διάσημων μπαρ της Ευρώπης, αναλαμβάνουν την μπάρα και τη μουσική του 'Birdman'.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman' 1

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman' 5

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 15 Μαΐου με το εμβληματικό 'Boavista Social Club' από τη Λισαβόνα. Για μία βραδιά, οι ιδρυτές και η ομάδα του φημισμένου hi-fi bar, φέρνουν στην Αθήνα τον χαρακτήρα και την κουλτούρα της πορτογαλικής πρωτεύουσας, δημιουργώντας μια σπάνια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις: Μουσική μέσα από την πλούσια συλλογή βινυλίων του 'Boavista', μια λίστα από επιλεγμένα κρασιά και τρία μοναδικά κοκτέιλ, σε μια αξέχαστη νύχτα συνδυασμένη με το μενού και την ατμόσφαιρα του 'Birdman'. 

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman' 4

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman' 2


Info

Κρατήσεις απαραίτητες.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Birdman

Βουλής 35, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"