Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

O Δημήτρης Μούδιος είναι ένας περιζήτητος R&D σεφ

Ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής είναι ο επόμενος καλεσμένος του "Pharaoh" στη σειρά Pharaoh Fire Nights, στην οποία διάφοροι σεφ αναλαμβάνουν την κουζίνα του εστιατορίου και παρουσιάζουν ένα μενού βασισμένο στο μαγείρεμα στα ξύλα. Στις 15 Μαΐου, ο σπουδαίος Έλληνας σεφ Δημήτριος Μούδιος θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη πριν 29 χρόνια και γαλουχήθηκε στις κουζίνες του τριάστερου "Atelier" στο Μόναχο, όπου καλλιέργησε το πάθος του για την υψηλή γαστρονομία και την καινοτομία.

Πέρασε από κουζίνες κορυφαίων εστιατορίων όπως το "Alchemist" στην Κοπεγχάγη (2* Michelin, #5 World's 50 Best) για να κάνει στη συνέχεια μετάβαση στο R & D τομέα όπου έπαιξε καίριο ρόλο στη διαμόρφωση του γαστρονομικού υπόβαθρου εστιατορίων όπως το "Borago" στο Σαντιάγο της Χιλής (#29 World's 50 Best) και το "Ernst" στο Βερολίνο (1* Michelin, #55 World's 50 Best).

Αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Μπανγκόκ, όπου είναι executive chef και συνιδιοκτήτης του "Lahnyai" με ταϊλανδέζικη κουζίνα και του νεότευκτου "Ōre" όπου παρουσιάζει μια πιο fusion εκδοχή της μαγειρικής του φιλοσοφίας.

Κρατήσεις στο pharaoh.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Pharaoh

Σολωμού 54, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Φakafel": Ποιος είπε ότι η φακή δεν ανήκει στον πλανήτη street food;

Στη Νέα Σμύρνη οι vegans βρίσκουν τον δικό τους προορισμό για νόστιμο φαγητό στο χέρι, χωρίς εκπτώσεις.

03/06/2024

"Bungalow 7": Δοκιμάσαμε τις κοσμοπολίτικες γεύσεις του Ντίνου Φωτεινάκη στο νέο αστέρι της παραλιακής

Ένα άλλο, συναρπαστικό μαγειρικό πρόσωπο δείχνει ο πολυβραβευμένος σεφ στο νέο, ολότελα κοσμοπολίτικο spot της παραλιακής, που πιάνει το νήμα του "Balux" και το φέρνει στο σήμερα ανανεωμένο και αστραφτερό. Opening στις 15 Ιουνίου.

Η MasterCard στρώνει τραπέζι στο Around the table

Μία από τις κορυφαίες foodie εμπειρίες επιστρέφει σε hot εστιατόρια της Αθήνας, με ειδικά σχεδιασμένα μενού με τοπικά και εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.