Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό «The Zillers Pastry Bar» υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

zillers1

Με ένα σπέσιαλ μενού και βεβαίως μαγική θέα στην Ακρόπολη μας υποδέχεται το βράδυ της Ανάστασης 4/5 το ατμοσφαιρικό εστιατόριο "The Zillers". Ο καινούργιος executive chef Βασίλης Ρούσσος προτείνει για την αρχή το τιμώμενο έδεσμα της ημέρας που είναι ασφαλώς η μαγειρίτσα, και συνεχίζει με την παραδοσιακή ποντιακή πίτα "γιοχάς" με πράσο αλλά και τζιγεροσαρμάδες γεμισμένους με ρύζι και μυρωδικά. Το κύριο πιάτο της βραδιάς θα είναι το αρνάκι με baby πατατούλες, ενώ ο γλυκός επίλογος του μενού που κοστίζει € 95 κατ’άτομο θα γραφτεί με αρωματικό τσουρέκι. 

zillers2

Λίγες ημέρες αργότερα, το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" και ο Γιώργος Πλατινός υποδέχονται στην Αθήνα τον αναγνωρισμένο pastry chef Gilles Marchal για ένα ξεχωριστό 4 Ηands Εvent με γαλλικό αέρα στις 10 και 11/5. Οι δύο εξαιρετικοί pastry chefs συναντιούνται ξανά στην Αθήνα και ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο degustation menu που εξερευνά τη σχέση της ζαχαροπλαστικής με τις παιδικές αναμνήσεις και αξίζει να βάλετε στην ατζέντα σας αν αγαπάτε τις ξεχωριστές και πρωτότυπες γλυκές εμπειρίες. 
 

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Zillers Pastry Bar (Τhe)

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 9, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 από το "αθηνόραμα": Οι φετινοί νικητές και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών" της ελληνικής γαστρονομίας

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων απονεμήθηκαν την Τρίτη 14 Μαΐου στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης σε μια τελετή μέσα από την οποία το "αθηνόραμα" έδωσε το έναυσμα για την αναγκαία ανανέωση της εθνικής μας γαστρονομίας, προτρέποντας τους εστιάτορες και τους σεφ να ερευνήσουν, να μελετήσουν και να εξελίξουν τις τοπικές μας κουζίνες, αναδεικνύοντας τους γαστρονομικούς θησαυρούς που παραμένουν ανεκμετάλλευτοι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

To "NJV Athens Plaza" καλωσορίζει τον executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου

Ο νέος Chef, με την μακρά μαγειρική του πορεία, έρχεται να ενσωματώσει την Ελληνική μαγειρική παράδοση και την μεσογειακή διατροφή στην διεθνή, δημιουργική, comfort κουζίνα.

Αστεράτο δείπνο στην ακροποταμιά του διαστήματος: Ο Rasmus Munk ετοιμάζει ένα μενού για την στρατόσφαιρα

Και όμως είναι γεγονός! Το 2025 6 γαστροναύτες θα απολαύσουν ένα μοναδικό conceptual δείπνο βλέποντας τον ήλιο να ανατέλλει πίσω από τη Γη από 30.000 μέτρα ύψος! Θα το μαγειρέψει ο πιο δημιουργικός σεφ σήμερα στον πλανήτη, ο Rasmus Munk του "Alchemist" στην Κοπεγχάγη. Η γαστρονομία θα πετάξει σε νέα οραματικά ύψη.

Στη γλυκιά στοά του "Dessert Wise"

Ένα καινούργιο εστιατόριο γλυκού μόλις πήρε θέση στην καρδιά της πόλης, "κρυμμένο" σε μια στοά της Ακαδημίας. Πήραμε μια πρώτη γεύση και αναμεταδίδουμε.

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI φέρνει την επανάσταση στην απόλαυση του ελληνικού καφέ

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια μπαίνει σε νέα εποχή με το πάτημα ενός κουμπιού και άλλα πολλά οφέλη που προσφέρει το καινοτόμο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI.

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.