Ηλίας Μαμαλάκης και Ηλίας Σκουλάς σε μία ξεχωριστή βραδιά στο 'Iama'

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, μία γευσιγνωσία 'Μπουκιά και συγχώριο' θα λάβει χώρα στο δημοφιλές μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου.

Ηλίας Μαμαλάκης και Ηλίας Σκουλάς σε μία ξεχωριστή βραδιά στο 'Iama'

Στην πολυσυλλεκτική γευστική πιάτσα της Μεγάλου Αλεξάνδρου και το Παλαιό Φάληρο βρίσκει στέγη το νέο εστιατόριο του Ομίλου Βουλγαράκη. Το 'Iama' συστήνεται σαν ένα new age μεζεδοπωλείο και σε μόλις λίγες εβδομάδες λειτουργίας έχει εξελιχθεί σε ένα από τα σουξέ της ευρύτερης περιοχής, για όλους τους σωστούς λόγους.

Το 'Iama' και τις βραδιές γευσιγνωσίας και την Παρασκευή 22 Μαρτίου (21.00) θα υποδεχθεί τους Ηλία Μαμαλάκη και Ηλία Σκουλά για μία 'Μπουκιά και συγχώριο' βραδιά. Ο επισκέπτης θα γευθεί μεταξύ άλλων προτάσεις όπως τους λεπτοτυλιγμένους λαχανοντολμάδες, μαγειρεμένους με ντομάτα και κρέμα αυγολέμονο, τη σαλάτα φατούς με χυμό ροδιού και τραγανό φύλλο κρούστας και το φουκάκι, την παραδοσιακή συνταγή της Κρήτης με χοιρινό σιγομαγειρεμένο στη γάστρα με τα μπαχάρια και τη σάλτσα του με τσιγαριστά χόρτα, σταμναγκάθι, ζοχούς, μυρώνια, κρεμμύδι και μάραθο.

Το κτήμα Μέγα Σπήλαιο και τα κρασιά του θα πλαισιώσουν οινικά τη βραδιά.

Ηλίας Μαμαλάκης και Ηλίας Σκουλάς σε μία ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσία στο 'Iama'

Περισσότερες πληροφορίες

Iama

Αγίου Αλεξάνδρου 30 & Αφροδίτης, Παλαιό Φάληρο
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.