Εναλλακτική Τσικνοπέμπτη σε arty αθηναϊκά σημεία

Ποιος είπε πως οι μπριζόλες δε συμβαδίζουν με την τέχνη και τον πολιτισμό;

Εναλλακτική Τσικνοπέμπτη σε arty αθηναϊκά σημεία

Δεν είναι μονόδρομος οι κλασικές ταβέρνες, τα high end εστιατόρια για κρέας ή τα λοιπά καρνιβορικά σημεία για την Τσικνοπέμπτη. Υπάρχουν και κάποια άλλα μέρη για να τιμήσεις την πιο κρεάτινη ημέρα του χρόνου, απροσδόκητα, σαν τα παρακάτω. 

Όπως κάθε χρόνο, το εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης θα είναι ανοιχτό για την Τσικνοπέμπτη (7 Μαρτίου 2024). Πιο συγκεκριμένα, θα λειτουργήσει από τις 20.00 μέχρι και τα μεσάνυχτα, παρέχοντας τους επισκέπτες με λαχταριστά ορεκτικά, δροσερές σαλάτες, ποικιλίες κρεατικών, σπιτικά γλυκά και με ελληνική μουσική.

Εναλλακτική Τσικνοπέμπτη σε arty αθηναϊκά σημεία 1

Εναλλακτική Τσικνοπέμπτη σε arty αθηναϊκά σημεία 2

Μόνο για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης, το ατμοσφαιρικό Wagon Restaurant της Αμαξοστοιχίας, στο Τρένο στο Ρουφ, για πρώτη φορά αλλάζει όψη, στρώνει λαδόκολλα και ψήνει κρεατοφαγικό μενού (€32/άτομο) στην Αποβάθρα. Guest DJ και μουσική συμπληρώνουν το εορταστικό κλίμα της ημέρας. 

Διαβάστε Επίσης

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Μουσείο Ακρόπολης

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Τρένο στο Ρουφ (το)

Κωνσταντινουπόλεως (μεταξύ Ιεράς Οδού & Γέφ. Χαμοστέρνας), Σταθμός Ρουφ
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.