Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar'

Το Mataroa Gin καλωσορίζει το περίφημο μιλανέζικο σποτ για ένα αποκλειστικό χριστουγεννιάτικο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar'.

Mataroa Pairing Event

Χριστούγεννα δίχως παντρέματα γεύσεων δεν μπορούν να υπάρξουν και ακριβώς αυτό σκέφτεται το Mataroa Mediterranean Gin, που γιορτάζει αυτή την περίοδο με ένα πραγματικά ξεχωριστό Pairing Event στο 'The Zillers Pastry Bar'. 

Το Mataroa Mediterranean Gin προσκάλεσε το μυθικό 'Officina Bar' (Μιλάνο, Ιταλία) και τον Fabio Cassini να δημιουργήσουν Mataroa Signature Cocktails, σε ένα gourmet pairing με τις αλμυρές δημιουργίες του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ, Παύλου Κυριάκη, μαζί με τις γλυκιές δημιουργίες του κορυφαίου chef pâtissier Γιώργου Πλατινού. 

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 5

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 66

Το μοναδικό αυτό pairing menu, με 4 πιάτα και τα cocktails που τα συνοδεύουν, θα τρέχει για 4 μέρες (14-17/12/2023). Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει μεμονωμένα πιάτα/ cocktails, όποιο από τα pairings επιθυμεί ή και όλο το μενού - αναλόγως πάντοτε γούστου και διάθεσης.

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 2

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 1

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 3

Κλείνεις λοιπόν τραπέζι και απολαμβάνεις ένα ταξίδι αισθήσεων, με καπετάνιους έναν από τους πιο πολυβραβευμένους Έλληνες σεφ και το πρώτο σε πωλήσεις Ελληνικό premium gin. 

Το Μενού
  • Τα Αλμυρά: Μπλε Αστακός σε Ψωμάκι Μπριός με Μαγιονέζα Πράσινο Κάρι/ Τορτίγια με Χοιρινή Πανσέτα, Γιαούρτι και Λεμόνι
  • Τα Γλυκά: Κάστανο / Καρύδι, αχλάδι, κασίς, κάστανο - Σοκολάτα / Κρεμέ σοκολάτα, grue de cacao, παγωτό μπαχαρικών
  • Τα Cocktails: Citrus Bliss (Mataroa Gin/ Basil/ Lemongrass/ Verjus) - Nectar Fusion (Mataroa Gin/ Honey/ Pepperoni/ Electric Bitter) - Bubbles (Mataroa Gin/ Creme De Cassis/ Grape/ Amaro, Carbonated) - Hanky Fancy (Mataroa Gin/ Fernet/ Vermouth Rosso/ Cacao Bitter)

Info

Παλαιολόγου Βενιζέλου 9, Αθήνα, τηλ. 210 3241651

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/05/2024

Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.