"The Zillers Pastry Bar": Το ζαχαροπλαστείο αλλιώς

Χρυσαφένιες μοσχοβολιστές viennoiseries, λαχταριστά cookies, τρυφερά brioches, τάρτες, sablés, ερεθιστικά financiers, crème brûlée, clafoutis, φρουτοσαλάτα και ρυζόγαλο είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια ενός παζλ ιντριγκαδόρικα νόστιμου.

The Zillers Pastry Bar

Mια φορά κι έναν καιρό, οι Αθηναίοι συνήθιζαν να δίνουν πάσης φύσεως ραντεβού σε ζαχαροπλαστεία. Η συνήθεια μπορεί να χάθηκε στο πέρασμα των δεκαετιών αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αναβιώσει. Ακριβώς αυτό επιδιώκει ο εξαιρετικός chef pâtissier Γιώργος Πλατινός και η ομάδα του. Και μάλιστα το κάνουν με το βλέμμα στραμμένο στο σήμερα και με concept υψηλής ζαχαροπλαστικής.

The Zillers Pastry Bar

Χρυσαφένιες μοσχοβολιστές viennoiseries, λαχταριστά cookies, τρυφερά brioches, τάρτες, sablés, ερεθιστικά financiers, crème brûlée, clafoutis, φρουτοσαλάτα και ρυζόγαλο είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια ενός παζλ ιντριγκαδόρικα νόστιμου. Σε αυτά, προσθέτεις το menu dégustation τεσσάρων επιδορπίων από τον σεφ του αδελφού "The Zillers" (Χρυσός Σκούφος, αστέρι Michelin) Παύλο Κυριάκη και έχεις όλους τους λόγους για τους οποίους το "The Zillers Pastry Bar" έχει γίνει talk of the town.

The Zillers Pastry Bar
© Λεωνίδας Τούμπανος

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 9, κέντρο, 2103241651

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/05/2024

Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.